top of page

Z nakupom albuma Nine Osenar pomagate "malim junakom"

V četrtek, 21. januarja je po treh letih resnega dela izšel prvi album Nine Osenar MISSUNDERSTOOD z dvanajstimi kvalitetnimi skladbami, pri katerih je vse tekste napisala Nina sama in jih tudi odlično zapela.

Pri pisanju glasbe ji je bil v veliko pomoč njen večletni partner ter šolani glasbenik Ivo Rimc, seveda ne smemo zanemariti vseh ostalih kakovostnih glasbenikov. Bilo je veliko garanja in odpovedovanja, saj gre za njen prvi tovrsten album. Album je izdala znana založba Dallas records, dobite pa ga na vseh prodajnih mestih trgovin Big Bang ter na bencinskih črpalkah. Nina bo imela prezentacijo albuma 02.02 ob 20.00 uri v Orto Baru v Ljubljani.


Nini Osenar se globoko iz srca zahvaljujemo za nesebičnost in topla čustva, ki jih goji do nas, ki se trudimo že več let kolikor zmoremo pomagati našim otrokom ter do vseh naših malih junakov, saj se je naša Nina, ki je aktivna ambasadorka naše ustanove, odrekla 1 € pri vsakem prodanem albumu v dobrobit naših bolnih otrok. S tem, ko boste kupili prvovrsten album z različnimi zvrstmi glasbe za vsak okus, boste tudi pomagali našim malim junakom.


Vsakemu izmed vas, ki bo to storil, bomo neizmerno hvaležni! To je lep zgled za druge glasbenike. Podprite ga!

0 comments

Comments


bottom of page