top of page

Vulcano models in Fundacija vas vabita na obisk v Hoče

V sodelovanju z modno agencijo ” Vulcano models” iz Hoč želimo pridobiti prepotrebna sredstva za bolne otroke, da jim tako pomagamo.

Na sejmu bomo ponudili blago, ki nam ga je podaril donator z željo, da nam pomaga zbrati donacije, zato ga bomo na sejmu menjali za donacije.


Na voljo bo veliko predvsem trenirk vseh velikosti, različnih barv, večinoma iz materiala velur (iste znamke kot jo nosi Paris Hilton), hlačnice pa so različno dolge od kratkih do dolgih in celo podaljšanih modelov, kar nekaj jih je s potiskom.

Obutev Pleaser je priznana ameriška znamka, ki jo nosijo svetovne zvezde, kot so Lady Gaga, Paloma Anderson, Beyonce… in prihaja iz ZDA. Obutev ima sicer visoko ceno, ki se dviga preko 100 EUR za kos, ampak mi jo z dovoljenjem donatorja, ponujamo po najnižji nabavni vrednosti 35 EUR ( par) in trenirke, ki so prav tako iz kakovostnega velurja in lepih krojev, ponujamo za nižjo vrednost. Nekaj večernih oblek bo na voljo po 50 EUR/kos. Tudi te so zelo kakovostne ( Apart, Heine…) Nekaj fotografij za lažjo predstavo je v prilogi.

Kaj bo na voljo:

• trenirke s kratkimi hlačami in rokavi iz velurja brez potiska - 15,00 EUR, • trenirke s 3/4 hlačami in dolgimi hlačami brez potiska iz velurja - 20,00 EUR ( teh je velika večina) • trenirke s potiskom oz. okraski ( med njimi so tudi 4 svilene in 3 žametne) - 25,00 EUR • 11 kosov zelo debelih trenirk ( zimske, kjer je sicer že jakna vredna 40,00 EUR) - 30,00 EUR • obutev - 35,00 EUR • večernih oblek pa je malo; 50,00 EUR. • kavbojke - 20 EUR


Morda pa vas bodo premamile majčke s kristalnimi podobami, ki so del projekta za male junake www.zamalejunake.si

So pa nekoliko dražje, 40,00 EUR, saj imajo veliko swarovski kristalčkov, nameščenih ročno.

Vsakemu posebej bomo iz vsega srca hvaležni za podano roko in prijaznost, da boste za dobrodelno akcijo povedali še komu.

0 comments
bottom of page