top of page

Vabljeni na dobrodelni koncert "Košček sonca za naše male bolne junake"

Dne 05. Marca, tik pred Dnevom Žena, ob 19.00 uri naša najmlajša večletna članica Ula Kočevar iz Bele Krajine prireja pri svojih rosnih 16 letih za naše male junake v Kulturnem centru Semič prvovrsten koncert.

Dobrodelni koncert bo potekal do 15 minut čez 21 uro, torej dobri 2.00 uri.

Celotno organizacijo je speljala sama brez naše pomoči, seveda s podporo družine in prijateljev ter s svojim čudovitim značajem in mnogovrstnimi talenti. Dobrodelni koncert je poimenovala ¨Košček sonca za naše male bolne junake¨ ( po eni izmed skladb Nine Osenar), organizira pa ga v okviru projekta ¨Za male junake¨.


Poudariti želimo, da so vsi pristopili k koncertu brezplačno; od lastnikov dvorane, ozvočenja, pogostitve,tiska zgibank, plakatov, scene, pa Ulina sovoditeljica, ter vsi sodelujoči nastopajoči ter nekateri mediji. Edini strošek, ki je neizbežen, je strošek do SAZASA.

Ula tudi pridno zbira sponzorje ter donatorje, ki bi v okviru koncerta prispevali svoja sredstva in pomoč bolnim junakom. Tako je uspela pridobiti sredstva Kmetijske zadruge, sredstva občine Metlika… Na našo izjemno Ulo smo neizmerno ponosni in hvaležni tudi družini ter vsem prijateljem, ki ji stojite ob strani, ter seveda vsem, ki ste ali še boste podprli ta njen prvi dobrodelni koncert, ki je res velik organizacijski zalogaj za tako mlado dekle, še posebej ob veliki kopici učenja in ostalih utečenih aktivnosti!

Program tega koncerta bo potekal nekako takole:

NASTOPAJOČI:

*Martina Mravinec in šola petja Bel Canto Ljubljana *2B (Special edition ;)) *Silence abuse (special edition;)) *Nina Osenar *Plesna šola Urška *KUD Dobreč *Zlati Muzikanti *Jernej Kuntner *Mateja Bojanc *Nika Garantini *Otroci OŠ Metlika *Marko Vozelj *Andraž Hribar *Slavko Ivančič In še nekaj presenečenj...;)


Prireditev bosta vodili Erika Kralj in Ula Kočevar. Predstavljena bo fundacija in tudi sam projekt ¨Za male bolne junake¨! Vstopnice lahko kupite v predprodaji na TIC-u v Semiču in Metliki, na RIC-u v Črnomlju ter eno uro pred koncertom v TC Semič. VLJUDNO VABLJENI!

0 comments
bottom of page