top of page

Solzica Swarovski

Projekt "Brišimo solzice Malim junakom" je namenjen našim bolnim otrokom, ki nas vsakodnevno učijo, kako pogumno se da prestajati bolečine, bolezen in tudi pomanjkanje.

Projekt je namenjen našim malim junakom, našim bolnim otrokom, ki nas vsakodnevno učijo, kako pogumno se da prestajati bolečine, bolezen in tudi pomanjkanje. Odrasli, ki imamo opravka z njimi, smo tisti, ki od teh junakov pridobimo več kot oni od nas, pa če se še tako trudimo.


Ni besed, s katerimi bi lahko opisali naše občudovanje in spoštovanje, ki ga čutimo do njih! In res, večkrat kot ne, smo odrasli pravi otroci v svojem vedenju, ki jih potrebujemo za vzgled.

Da bi tem junakom pomagali, da bi jim bilo bolje in laže prestajati bolezen, preskakovati vedno znova nove ovire in da bi jim omogočili čim večjo enakopravnost v boju z boleznijo, da bi pripomogli k čim kakovostnejšemu zdravljenju ter k maksimalnemu okrevanju glede na vrsto bolezni, obenem pa, da bi kot njihov glas opozorili nanje, da so in nimajo niti možnosti niti moči v svojih stiskah opozoriti nase, sploh ne združeno, smo pričeli najprej s projektom OBRIŠIMO SOLZICO MALEMU JUNAKU.

Ker pa je projekt požel veliko pohval in veliko izraženih želja, tako iz strani staršev naših bolnih malčkov, kot iz strani donatorjev, z željo, da bi se nadaljeval, smo ga z novimi cilji in željami razširili v projekt ZA NAŠE MALE BOLNE JUNAKE - ZA OTROKE SLOVENIJE.

V okviru tega projekta je cilj vseh nas nuditi vsestransko pomoč bolnim otrokom - MALIM JUNAKOM, ki to nedvomno so, saj vsakodnevno z nasmehi na obrazih bojujejo svojo življenjsko bitko z zahrbtno boleznijo.

Simbolično smo izdelali poleg že znanih kristalnih solzic Swarovski, v prisrčnem mošnjičku, sedaj še druge simbolične kristale in s skupnim posvetovanjem s predstavniki matičnega podjetja Swarovski smo jim dali tudi pomemben pomen. Vsi, ki nosijo naše kristalne simbole tako ne le pomagajo ampak so obenem tudi podporniki vseh bolnih otrok - malih junakov.

Zaenkrat smo vam dali na voljo sledeče kristale, le te pa bomo glede na vaše želje in odziv ter predloge dodajali ali odvzemali:

- Kristalna SOLZICA Swarovski z mavričnim odsevom je originalen kristal Swarovski, v velikosti 2.8 x 1.4 cm na črni, kvalitetni, pleteni, 2 mm vrvici kakovostne domače proizvodnje. Z NJIM BRIŠEMO SOLZICE.

- Kristalni manjši SOLZICI Swarovski z mavričnim odsevom sta originalna kristala Swarovski v velikosti 2.2 x 1.1 cm, ki krasita par čudovitih uhančkov dolgih 44 mm. Skupaj s prvo kristalno solzico lahko tvorijo čudovit komplet, so pa na voljo tudi samostojno. TUDI Z NJIMI BRIŠEMO SOLZICE.

- Kristalno SRCE Swarovski z mavričnim odsevom je originalen kristal Swarovski v velikosti 2.8 cm na črni, kvalitetni, pleteni 2,5 mm debeli vrvici kakovostne domače proizvodnje. Z NJIM BOMO GRELI ŽALOSTNA SRCA NAŠIH BOLNIH MALIH JUNAKOV.

- Kristalno SRCE Swarovski z mavričnim odsevom je originalen kristal Swarovski v velikosti 4 cm na črni, kvalitetni, pleteni 2,5 mm debeli vrvici kakovostne domače proizvodnje. Z NJIM BOMO GRELI ŽALOSTNA IN STRTA SRCA NAŠIM BOLNIM JUNAKOM IN NJIHOVIM BRATCEM TER SESTRICAM.

- Kristalni manjši SRCI Swarovski z odsevom čistega zlata sta originalna kristala Swarovski v velikosti 1.8 x 1.7 cm, ki krasita par čudovitih uhančkov dolgih 40 mm. Skupaj z večjim kristalnim srcem Swarovski, lahko tvorijo čudovit komplet, so pa na voljo tudi samostojno. TUDI Z NJIMI GREJEMO STRTA SRCA NAŠIH MALIH BOLNIH JUNAKOV.

- Kristalno SRCE Swarovski z odsevom čistega zlata je originalni kristal Swarovski v velikosti 4 cm na črni, kvalitetni, pleteni 2,5 mm debeli vrvici kakovostne domače proizvodnje. TUDI Z NJIM BOMO GRELI ŽALOSTNA IN STRTA SRCA NAŠIM BOLNIM JUNAKOM IN NJIHOVIM BRATCEM TER SESTRICAM.

- Kristalni KRIŽ Swarovski z odsevom mesečine je originalen kristal Swarovski, v velikosti 4 X 3 CM na črni, kvalitetni, pleteni 2,5 mm debeli vrvici kakovostne domače proizvodnje. Z NJIM BOMO VLIVALI TER POŠILJALI VELIKO UPANJA V OZDRAVITEV NAŠIM MALIM BOLNIM JUNAKOM.

Kdor bo nosil katerega koli izmed naših razpoznavnih kristalnih simbolov, ki so vsi v celoti namenjeni izključno bolnim junakom pri nas ( s podjetjem Swarovski smo v dogovorih, da bi v prihodnje projekt razširili tudi na nekaj sosednih držav), vsak seveda s svojim pomenom, bo simbolično tudi navzven z nošenjem kristala izkazoval svojo solidarnost do bolnih otrok pri nas. Donacija od 15 Eur, 20 Eur do 24 Eur za posamezni kristal bo v celoti namenjena bolnemu otroku, pri najvišji donaciji bodo nekaj pomoči deležni tudi bratci in sestrice naših bolnih junakov.

Mnogi ste želeli otrokom še pomagati na takšen način, pa ste sami naročili že kar nekaj solzic. Prav po pogovorih z vami smo se zato odločili solzici dodati še druge kristalne Swarovski simbole s pomenom ter z namenom pomagati našim malim junakom.

Kristal lahko nosite kot ogrlico, zapestnico, imate obešeno na ogledalu v avtomobilu, lahko jo daste na mobilnik, jo nosite okoli gležnja, jo zavežete na torbico…Veliko je možnosti.

Pomembno je tudi, da to simboliko prenesete naprej, na svoje prijatelje, sorodnike, lahko donirate v njihovem imenu in jim kristal podarite. Zaradi plemenitega namena čistega srca verjamemo v uspeh projekta in v vse vas! Zakaj bi prepotrebna sredstva metali proč za promocijo, za plakate, za oglaševanje, ko pa besedo o tem v dobrobit otrok znamo širiti prav mi, posamezniki, ki smo se v preteklosti tudi sami izkazali kot tisti, ki pomagamo, kolikor zmoremo.

Kristali so namenjeni vsem, ki vam je res mar za ¨male junake¨, da boste nosili simbol te solidarnosti in hkrati pomagali pomoči potrebnim otrokom!

Ob koncu se na tem mestu najlepše, iz srca in duše zahvaljujemo vsem, ki vam je mar, ki čutite nemoč bolnih otrok in družin, ki ste bili in ste aktivni pri donacijah in vsem, ki nosite kristal in z njim opozarjate na to, da bolni, pomoči potrebni otroci pri nas obstajajo!

0 comments

Comments


bottom of page