top of page

Hvala vsem, ki ste se odzvali naši prošnji za pomoč "Malim bolnim junakom" v letu 2022


Dragi, dragoceni donatorji,


želimo si vzeti trenutek in izraziti neizmerno hvaležnost za vaša srčna dejanja. Z vašimi velikodušnimi darovi ste poskrbeli za iskrice upanja in topline, ki osvetljujejo pot naših ¨Malih bolnih junakov¨.


Vaša ljubezen in podpora so kot nežen objem v težkih trenutkih, kot sončni žarki, ki razpršijo temo. Zaradi vas so naši ¨Mali bolni junaki¨ deležni ne samo finančne pomoči, ampak tudi občutka, da na svoji poti niso sami.


Vsak vaš prispevek je bil kapljica, ki je napolnila naše srce z radostjo in vero v dobroto ljudi. Skupaj gradimo mostove ljubezni, ki sežejo onkraj meja in ozdravljajo nevidne rane.


Hvaležni smo, da smo lahko del te skupnosti dobrega srca, kjer se delijo neizmerna sočutja in se rojeva upanje. Vaša dobrota seže v globine naših duš in ustvarja trajne sledi na poti okrevanja ¨Malih bolnih junakov¨.


Iskreno, z globoko hvaležnostjo, se vsakemu posebej zahvaljujemo za vsak vaš prispevek v letu 2022 in zaupanje v našo skupno misijo. Skupaj ustvarjamo čudeže, ki sežejo daleč onkraj besed.


Z ljubeznijo in hvaležnostjo, Velika HVALA.





Še enkrat HVALA IZ VSEGA SRCA!



0 comments
bottom of page