top of page

Prostovoljke Fundacije prisotne na dm teku za ženske

4. junija 2011 je v Parku Tivoli potekal 6. dm tek za ženske - športno-zabavna prireditev za vso družino. Tek, spremljevalne aktivnosti, bogata ponudba razstavljavcev, predvsem pa zabava in uživanje v teku so naredili to tekaško prireditev nepozabno za vse udeležence.

Po uspešnem lanskoletnem teku, ko je bilo prijavljenih več kot 6.200 tekačic in 2500 otrok, verjamemo, je uspelo ta rekord letos celo preseči.

Drugi največji tekaški dogodek v Sloveniji je bil letos tudi dobrodelno obarvan, saj se tekačice in podjetje dm drogerie markt d.o.o. zavedajo problemov, ki se nahajajo v okolju, v katerem živimo. Na teku smo sodelovali tudi mi.


Ne, ne, tekli nismo, naše poslanstvo je bilo tega dne drugačno. In sicer smo članice skupaj z ambasadorko delile staršem predstavitvene letake, da bodo udeleženci vedeli, kdaj, kako in kam se lahko obrnejo, z željo, da bo čim manj potreb po tem, smo pa imeli tudi stojnico, na kateri je potekal naš projekt ¨Za male junake¨.

Naša ambasadorka Nina Osenar je poleg tega, da je bila izredno pridna in aktivna ( kot tudi čisto vsa ostala dekleta) na stojnici in med množico, pogumno stopila tudi na oder k skupini Čuki in pozvala vse udeležence, da naj ne pozabijo na naše bolne otroke, iz strani podjetja dm. pa smo iz rok Ane Piciga prejeli tudi donacijo. Glavna donacija pa je bila namenjena 25 letnemu dekletu za nakup noge, da bo prihodnje leto lahko tudi sama sodelovala v teku.

Imeli smo se res super, krasna zasedba deklet, dobra volja udeležencev je izredno popestrila in naredila ta oblačen dan nepozabno lep. In tudi uspešen. Najlepše se zahvaljujemo vsem našim dekletom za to, ker vas imamo! Zlate ste! In najlepša hvala dm organizatorju, ki nas je povabil k sodelovanju, še posebej iz srca hvala topli in srčni gospe Piciga!

0 comments
bottom of page