top of page

Pridobili smo svetovno dobrodelno licenco za kristale Swarovski

Z velikim veseljem obveščamo vse lastnike kristalnih simbolov, ki ste jih pridobili z donacijo za bolne otroke preko naše Ustanove - Fundacije, da smo OB NAŠI 10 OBLETNICI DELOVANJA postali ponosni lastniki svetovne licence.

Z velikim veseljem obveščamo vse lastnike kristalnih simbolov, ki ste jih pridobili z donacijo za bolne otroke preko naše Ustanove - Fundacije, da smo OB NAŠI 10 OBLETNICI DELOVANJA postali ponosni lastniki svetovne licence za nov in edini dobrodelni brand podeljen iz strani podjetja Swarovski naši ustanovi pod imenom; CHARITY JEWELLERY & PRODUCTS MADE WITH SWAROVSKI®ELEMENTS.

Pridobili smo licenčno številko za vse naše kristale od podjetja Swarovski AG ter tudi potrdila o pristnosti v naši ustanovi dobljenih kristalov. Tako boste sedaj vsi lastniki kristanih simbolov in prijatelji bolnih otrok lahko ponosno pokazali, da so simboli, ki jih nosite ali podarjate, pristni.

To pa še ni vse. Za vse podpornike bolnih otrok, ki ste tako zvesto pomagali otrokom kadar ste le uspeli, za res nizko donacijo (saj gre za licenčne Swarovski kristale), smo izdelali PRVO KRISTALNO SIMBOLNO ZAPESTNICO, ki jo seveda krasi naša solzica ter mnogo čudovitih kristalov, briolet ter rondellejev s kristalčki. Solzica je simbol bolnih junakov in kot takšen simbol je na zapestnici nepogrešljiva. Prvi zapestnici, ki je kot limited edition izjemno hitro pošla, smo dodali za večjo izbiro še nekaj novih kombinacij.

Obenem smo dodali NOVO SOLZICO, čudovito, še bolj moderno brušeno, ustvarjeno v letošnjem letu in to celo v dveh velikostih, 30 ter 37 mm ter v kar štirih barvnih elegantnih odtenkih.

Našim simbolom se pridružujejo novi in sicer KRISTALNI PLANET za naše kristalne junake, njihov mali svet, ki jim nudi varno zavetje s pomočjo vas. Naročite si svojega, saj lahko nošenje ter rokovanje z njim tudi zelo sprošča ( kristal je izredno masiven), čudovito kristalno ČISTO SRCE, nov moderen KRIŽ SWAROVSKI, kristalno snežinko…

Vsi kristali so po novem tudi v NOVIH lepših in bolj kakovostnih, za darila primernejših EMBALAŽAH – MOŠNJIČKIH, ki jih donatorjem podarjamo.

Za vse tiste, ki si želite kristale nositi namesto na satenasti vrvici z bolj plemenito kovino, smo ravno tako poskrbeli, saj kristale lahko dobite tudi na srebrnih verižicah različnih dolžin, modelov ter širin, od sredine decembra pa imajo vsi kristali tudi srebrne rinkice. Srebro je brez niklja, na izbiro pa je tudi prevlečeno z rodijem, ki ne izgublja barve. Prav tako lahko dva različna para uhanov dobite na SREBRNIH NOSILCIH. Srebro smo pridobili s pomočjo podjetja Swarovski od priznanega podjetja, ki posluje že od leta 1919.

Mi smo se maksimalno potrudili, da lahko izkažemo zahvalo vsem, ki pomagate z donacijo kot naročilom kristala našim malim junakom, saj so kristali pomemben vir prihodka za našo pomoč otrokom, hkrati z nošenjem simbola pomislite nanje, jim pošiljate pozitivne energije ter se morda o njih pogovarjate, s tem simbolom tudi izkazujete ob vse večji prepoznavnosti simbolov svojo solidarnost, z obdaritvijo pa izročite najdražjim čudovit kristal z več pomeni. Vsi skupaj pa predvsem osrečimo tiste, ki bodo skozi težke izkušnje gradili z nami in kasneje za nas boljši, lepši svet.

Topla hvala vsem in vsakemu posebej tako za nazaj, kot v naprej, v imenu vseh bolnih otrok in njihovih družin ki so bili deležni pomoči, naših članov in podpornikov fundacije.

0 comments

Komentarze


bottom of page