top of page

Ponosni in hvaležni - tokrat v angelsko beli podobi Peugeota 807

Naše sodelovanje s podjetjem Peugeot je po vsej verjetnosti preseglo pričakovanja obojih, tako nas, kot podjetja Peugeot Slovenija.

Skorajda bi že lahko rekli, da smo v trdni in srečni zakonski zvezi, saj bomo pomladi 2011 praznovali že 9 obletnico. Koliko pomoči, zmag, veselja, akcije, podpore, joka, raznovrstnih stvari smo prestali skupaj. Vežejo nas spomini, skupne želje in vse skupaj je zavito v tančico cilja POMAGATI skupaj.


Kolikor zmoremo in znamo!

Podjetje Peugeot je velik del nas in brez zamere, ne glede na našo neizmerno hvaležnost za nudenje pomoči našim bolnim otrokom številnih podjetij, ki jo strašno cenimo in smo zanjo neizmerno hvaležni, je podjetje Peugeot tisto, ki nam je zvesto vsa leta od skoraj samega zapredka naše eksistence.


In zato je za nas najdragocenejši dragulj! V vseh letih smo se neizmerno trudili ohranjati čim višjo kakovost dela z vozili, ki nam jih daje, v njih smo sestankovali, se igrali, potovali, prevažali materialne donacije, obedovali, gledali risanke, brali, čakali, jokali,vozili zdravila, zdravstvene delavce,otročke, družine, prijatelje otrok in aktivne člane, ¨lulali¨ in tudi spali.

Tudi v naprej bo tako, saj smo dobili belega angelčka…

0 comments
bottom of page