top of page

Pomoč vrhunskemu športniku

V veliko veselje nam je, da smo poleg naše redne pomoči bolnim domačim otrokom lahko v januarju z diagnosticiranji v sosednji Avstriji in zdravljenjem pomagali tudi znanemu slovenskemu vrhunskemu hokejistu, kateri je že dalj časa oboleval zaradi neznane bolezni.


Ker smo že predhodno glede na nekaj letne izkušnje posumili katera vrsta obolenja mu povzroča hude zdravstvene težave in, ker tudi z zdravniki v sosednji Avstriji zelo dobro sodelujemo, smo v samo enem dnevu opravili vse potrebne preiskave ( na katere bi žal pri nas čakali nekaj mesecev) od pregleda pri zelo cenjenem športnem ortopedu , diagnosticiranju z MRI napravo pri predstojniku MRI Centra do imunoloških testiranj pri predstojniku Pediatrične klinike.


S pravimi, učinkovitimi ter predvsem ažurnimi preiskavami in diagnostičnimi postopki smo naš sum diagnoze samo potrdili, tako,da ga že primerno zdravimo.

Veseli smo, da se mu tudi zaradi naše pomoči zdravstveno stanje močno izboljšuje in, da že lahko trenira s ¨polno paro¨! Iz srca smo hvaležni Avstrijskim kolegom za tako lepo in učinkovito podano roko!


0 comments
bottom of page