top of page

Pomagaj in prejmi darilo

V Avto Hiši Vič smo v petek 04.02.2005 z veseljem in hvaležnostjo obdarili eno izmed donatoric sredstev za naše bolne otroke v mesecu decembru, gospo Vlasto Čurin iz Žalca.

Gospa Vlasta, ki je v zahvalo prejela kolo Peugeot Free Radical vredno kar 219.500 SIT, je bila nad darilom navdušena in hkrati zelo presenečena, saj ni pričakovala nikakršne zahvale in tudi še nikoli v svojem življenju ni prejela nobenega darila ali nagrade.

Kolo je srečni obdarjenki podaril naš generalni pokrovitelj - podjetje Peugeot Slovenija d.o.o.

Na predaji smo bili prisotni g. Draksler Gregor vodja oglaševanja Peugeot Slovenia d.o.o., prejemnica kolesa ga. Čurin Vlasta, g. Joža Čuk direktor Avto Hiše Vič ter Olga J. Bahun, predsednica naše ustanove. Seveda spodnjih slik ne bi bilo brez prisotnosti novinarja, ki nas je pridno slikal, g. Boštjana Fona.

Srečni prejemnici, mamici osemletnega zelo simpatičnega fanta, želimo srečno vožnjo v upanju, da bomo še kdaj imeli možnost s tako lepim darilom obdariti nekoga izmed tistih, ki bodo pomagali naši ustanovi pomagati pomoči potrebnim bolnim otrokom in njihovim družinam v stiski.

0 comments
bottom of page