Plesalci zbrali 2.432 € za bolne otroke!

V soboto, 15.01. 2011 se je v Kulturnem domu Vojnik odvijala posebna dobrodelna plesna predstava »Pravljični svet skozi ples« in gledalci predstave so na pobudo gospe Barbare Felzer svoj prispevek za bolne otroke zamenjali za Swarovski srce.

Vsi sodelujoči pravijo, da so si uresničili željo! Od vsega začetka so si želeli, da bi plesna šola delovala tudi v dobrodelne namene.


Zbrana sredstva na plesni predstavi so bila takoj v začetku tedna v celoti preko Fundacije za pomoč bolnim otrokom namenjena malim bolnim junakom s hujšimi, kroničnimi boleznimi ali neraziskanimi diagnozami.

Pravzaprav eni mali junakinji, ki se odlično bori s svojo boleznijo in po korakih zmaguje.


Vsi mladi plesalci, vaditelji in starši iskreno upajo, da finančne pomoči nikoli ne bodo potrebovali ( kakšen nasvet pa je kdo izmed njih že prejel), vendar nikoli ne ve. Ker poznajo pomembno vlogo fundacije v našem okolju, svetujejo, da če se znajdete na poti, kjer z bolnim otrokom ne veste kako naprej, če menite, da se vam ali otroku kje dela krivica, če se bojite za njegovo zdravje ali zaradi šolanja, vključitve v vrtec ali karkoli v zvezi z boleznijo otroka, če menite, da mora na zdravljenje v tujino, pa ne veste, kako to doseči, če potrebujete pomoč zaradi česarkoli drugega je tu Fundacija za pomoč bolnim otrokom.

Spoštovani obiskovalci in gospa Felzer, vsem skupaj se vsi iz fundacije iz srca se zahvaljujemo, da ste odprli svoje srce, podprli naš projekt, zahvalo pa tako, kot gospa Felzer še posebej namenjamo plesnim junakom ter plesnim učiteljicam Mojci Marko, Neži Kričaj in Nini Pirečnik. Iskrena hvala!

Naj se kakšna pravljica zgodi vsakemu izmed nas tudi v vsakdanjem življenju!

Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        070-136-179

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2019 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0