top of page

Naši pravniki svetujejo tudi na Med.Over.Net - u

Naša Skupina za svetovanje staršem bolnega otroka je s pomočjo ter v sodelovanju direktorice spletnega portala Med.Over.Net ga. Andreje Verovšek danes zagnala svoj forum.

Preko katerega bomo kar se da skušali pomagati in svetovati širšemu krogu ter ob vse večjih potrebah v pravni ter vsesplošnih smereh glede na 10 letne izkušnje skozi prostovoljno delo fundacije ter dve letne izkušnje naše skupine.

Za sodelovanje smo zaprosili, ker smo sklenili, da smo dovolj pripravljeni, da naše prostovoljne ter za starše bolnih otrok brezplačne usluge želimo ter zmoremo deliti širše. Torej odgovarjanje na vprašanja bralcev ter obiskovalcev našega foruma je le ena izmed aktivnosti naše skupine.

Poleg tega naša skupina sodeluje v brezplačniku varuha pacientovih pravic, nudi brezplačna Pravna mnenja ter usmeritve staršem in skrbnikom ter bližnjim bolnega otroka, na željo tudi pomaga spisati vloge, prošnje, opozorila ali pritožbe, se posvetuje z ustreznimi strokovnjaki in predstavniki javnih služb v dobrobit staršev ter otroka v smeri zagotavljanja pravic na področju zdravstva, šolstva, sociale ter pričenja še z eno izmed pomembnih aktivnosti, ki pa naj zaenkrat še ostane skrivnost.

Načrtujemo pa, da se še v letošnjem letu število članov podvoji ter, da se jim pridružijo absolventi, študenti ter diplomanti še ene izmed pomembnih vej, ki bodo lahko v sodelovanju našimi sedanjimi člani skupine še bolj učinkovito ter strokovno pomagali našim malim junakom.


Naš forum najdete na; Bolni otroci - pravno in splošno svetovanje . Najlepša hvala ga. Verovšek!

0 comments
bottom of page