Naredite nekaj dobrega zase

Mercator d.d. je od aprila do sredine maja 2007 izvajal projekt Zdravo življenje s sloganom »Naredite nekaj dobrega zase«. Ob koncu akcije v soboto, 12. maja 2007 pa je v Hipermarketu Celje predal donacijo 3000 evrov naši Ustanovi fundaciji za pomoč otrokom.

V Mercator centrih po Sloveniji in v sodelovanju s številnimi strokovnjaki je Mercator širši javnosti predstavljal zdrav način življenja, saj lahko vsakdo z majhnimi koraki naredi veliko dobrega za svoje zdravje in dobro počutje. Ob tem je Mercator predal ček za 3000 evrov naši Ustanovi Fundaciji za pomoč otrokom.

Naša predsednica ga. Olga J. Bahun se jim je za donacijo najlepše zahvalila in ob tem dogodku še omenila, da v Fundaciji zelo cenimo Mercatorjevo gesto, ko ob splošno ozaveščevalni akciji za večjo skrb za naše zdravje, pomisli tudi na bolne in revne domače otroke, ki potrebujejo pomoč. Donacijo bomo koristno uporabili za reševanje primerov najbolj perečih težav nekaterih otrok v Sloveniji.

Ob zaključku akcije Zdravo življenje je Mercator v Hipermarketu Celje pripravil zabavno prireditev z Anžetom Kopitarjem (kateri nam je ček v imenu Mercatorja tudi izročil), ki je številnim mladim občudovalcem ob deljenju avtogramov poudaril, kako je zdrav način življenje pomemben za športnike, s kuharjem Jakom, ki je predstavil recepte za zdrav obrok, ki so jih obiskovalci njegovih delavnic doslej najbolj pohvalili, Špela Perc pa je predstavila vaje Pilates za hrbtenico in krepitev in raztegovanje glavnih mišičnih skupin, ki so zaradi prekomernega sedenja nepravilno obremenjene. Tudi otroci so se zabavali na vitaminskih delavnicah ob spoznavanju koristi, ki jih imata sadje in zelenjava za njihovo pravilno rast in zdrav razvoj.

Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        070-136-179

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2019 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0