top of page

Na rojstnodnevni zabavi obiskovalci pomagali brisati solzice "Malim bolnim junakom"

Modna agencija Bronz je slavila sedmo obletnico svojega obstoja. V Inboxu se je predstavilo več kot štirideset modelov, modna revija pa je bila prava paša za oči.

Klub Inbox je v petek gostil rojstnodnevno zabavo modne agencije Bronz, ki je praznovala svoj sedmi rojstni dan. Čestitat so ji prišli številni znani obrazi iz modnega, glasbenega, športnega in poslovnega sveta, ki so z navdušenjem spremljali modno revijo, na kateri so priznani Bronzovi modeli predstavili enostavnost in perfekcijo oblačil slovenskega podjetja MURA EHM.


Najlepši žur v mestu je bil tokrat tudi dobrodelno obarvan, saj je vsak obiskovalec ob vstopu namenil dobrodelni prispevek v vrednosti deset evrov in tako pomagal brisati solzice "malim bolnim junakom". Celoten znesek zbranih donacij je namreč namenjen naši Ustanovi Fundaciji za pomoč otrokom, katere ambasadorka je Nina Osenar.

Nina se je na zabavi tudi osebno zahvalila vsem, ki so z donacijo izkazali podporo fundaciji, obiskovalci pa so ob donaciji prejeli darilo – Swarovski solzico v obliki obeska, ki pomeni eno solzico manj v življenju "malega bolnega junaka


0 comments

Комментарии


bottom of page