top of page

7,9 MIO SIT zbranih sredstev razdelili med 57 družin

Decembrsko akcijo, ¨Povezujemo Slovenijo¨, v kateri smo s pomočjo DARS-a d.d. in njihovimi poslovnimi partnerji zbirali denarna sredstva za nakup novih oblačil za družine bolnih otrok v stiski, uspešno pripeljali do konca in zaključili.

Zbranim sredstvom v višini 6.780.000 SIT je podjetje METRO d.d. iz Celja s trgovinami METRO in MANA dodalo še 1.120.000 SIT. Skupni zbrani znesek za nakup oblačil ne le za otroke ampak celotne družine se je s to zares lepo pomočjo METROJA d.d. povzpel kar na 7.900.000 SIT.


Tako so v začetku leta kar 57 domače družine z bolnimi otroci ter v nekaterih primerih tudi z invalidnimi starši prejele neposredno ali ( na našo prošnjo) s pomočjo socialnih delavk , mentoric, ravnateljic (na osnovnih šolah) in pediatrinj ter patronažnih sester DARINE BONE za nakup novih, modernih in kakovostnih oblačil.

Boni so unovčljivi eno leto, vsakemu družinskemu članu pa smo namenili kar lep znesek. Sreča je bila nepopisna in to ne le sreča prejemnikov, ampak tudi sreča vseh, ki so družinam te bone lahko predali. Hvala lepa vsem donatorjem, ki ste družinam omogočili, da so vsaj za nekaj časa preskrbljene z novimi oblačili, še posebej pa hvala podjetju DARS d.d., kot glavnemu organizatorju projekta!


0 comments
bottom of page