top of page

Mali junak fundacije je tudi fizično ¨zaživel¨

Danes je za nas poseben dan. Sicer je naš Mali Junak nastal leta 2003, danes pa je PRVIČ VSTOPIL V NAŠA ŽIVLJENJA TUDI FIZIČNO.

MALI JUNAK je, kot je obljubil, s kristalnim ključkom odklenil vrata iz svoje pravljične dežele Malih Junakov in vstopil v naš svet kot največji in že star prijatelj ter zaveznik dolgotrajno in hudo bolnih junakov pri nas. Hudo mu je, ker ga nekateri prijatelji iz našega sveta žal fizično niso spoznali že na tem svetu, vendar pa se neizmerno VESELI srečanja z vsemi Malimi junaki, ki jih bo lahko v našem svetu velik prijatelj.

PRVA PRILOŽNOST za vse VELIKE IN MALE otroke, ki ga želijo spoznati v živo, z njim narediti kako neumnost, se seveda fotkati...:)

Bo na praznovanju pete obletnice podjetja LIDL V BTC PRED LIDLOVO TRGOVINO, kjer bo tudi prvič med javnostjo. Mali junak bo tam od nekje 12.00 ure dalje in takole pravi: ”KOMAJ CAKAM, DA VAS OBJAMEM:))”

Vesel bo, če ga boste tudi vi če že ne objeli vsaj všečkali na Facabuku in ga toplo pozdravili med nami, saj bo vsem, še posebej pa najbolj trpečim, njegovim največjim prijateljem NAŠIM MALIM JUNAKOM v veliko oporo :) ....

Več o MALEM JUNAKU si preberite na njegovem novem Facabuk profilu ....  


Slike pa boste našli v albumu ►KLIKNITE

0 comments
bottom of page