top of page

KMN Viktorbit organiziral dobrodelni turnir v malem nogometu

Gospa Irena Krapež, ki že dlje časa aktivno pomaga otrokom ene izmed družin v stiski, s katero smo jo spoznali, je s prijatelji, lahko bi se reklo tudi s poslovnimi partnerji (saj so skupaj ustanovili klub malega nogometa KMN Viktorbit, ki je edini v Ljubljani; prišli do ideje, ki so jo tudi uspešno realizirali.

Četudi so tudi sami postali žrtve recesije in negotovosti, vseeno niso pozabili na tiste, ki se s tem bojujejo že vrsto let. Ravno nasprotno, saj se zavedajo, da če so časi še zanje izredno hudi, da morajo biti za družine, ki so bile že prej potrebne pomoči, sedaj še težji.

Ideja kateri so posvetili svoj prosti čas je bil dobrodelen turnir v malem nogometu. In sicer je potekal, tako, kot so načrtovali v kraju Ljubljana – Polje v nedeljo, 27.09.2009. Prijavilo se je 16 ekip, prišlo jih je 15. Tako, da so zbrali 610,00€ (ena ekipa je dala 10,00€ več). Z organizacijo tega turnirja so se, kot pravi gospa Irena naučili veliko novega (dobrega in slabega) tako, da se v naslednjem letu zagotovo ne bodo predali, ampak bodo tovrstno organizacijo ponovili! Nadejajo se, da bo dobrodelni turnir postal njihov tradicionalni turnir in da bo na njem vsako leto sodelovalo več in več ekip.


Na turnirju je bilo sicer naporno, a zelo prijetno, saj so poleg tekmovalnega duha v brcanju žoge v gol, poskrbeli tudi za lačna in žejna usta.

Na koncu pa je Klub malega nogometa Viktorbit ( že ime nakazuje na zmagovalce) kot organizator dobrodelnega turnirja požel tudi zmago! Torej se v nedeljo ni dogodilo le nekaj dobrodelnega, ampak se lahko pohvalijo tudi s tem, da so njihovi fantje v nedeljo zmagali tekmo, kar pomeni, da so zmagovalci Ljubljane in zaenkrat med prvih 16 v Sloveniji. Seveda se boj še nadaljuje, najprej za uvrstitev med prvih osem in nato še naprej. Ta zmaga je presenetila vse, tudi odgovorne na nogometni zvezi, saj so letos na novo ustanovljen klub.

0 comments

댓글


bottom of page