top of page

K sodelovanju nas je povabil VAL 202

Gospa Jevševar, producentka VALA 202 nas je povabila k sodelovanju v njihovi letošnji akciji IME TEDNA kot eno izmed petih NVO, ki so jih letos povabili k sodelovanju.

In sicer akcija poteka tako, da po telefonu, na Valu 202 že vrsto let vsak ponedeljek dopoldne poteka tedenski izbor Ime tedna, ki se ob koncu leta zaključi z izborom Imena leta. Tretje leto zapored pa poslušalci z glasovanjem za svojega tedenskega favorita prek SMS sporočila, donirajo tudi 1EUR v humanitarne namene.

Več informacij o akciji in humanitarnem delu najdete tudi na: http://www.rtvslo.si/val202/pages/page/44.

Letos so torej v izbor 5 humanitarnih organizacij uvrstili tudi našo in tako se od 1.3.2010 z glasovanjem za kandidata pod ključno besedo VAL3 zbirajo donacije tudi za Fundacijo za pomoč otrokom. Ob koncu leta bodo našo ustanovo tudi predstavili tudi v etru Vala 202 – predstavitve se odvijajo vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 10:15, v obliki reportaže.

Znotraj akcije pa nas je gospa Jevševar pozvala tudi, da podamo predloge pomoči potrebnih prosilcev fundacije, izmed vseh prejetih predlogov vseh petih organizacij, ki so sodelovale v letošnji akciji Vala, pa bodo zaposleni na Valu 202 izbrali posameznika ali družino, za katerega se bodo zbirala denarna in materialna sredstva ob koncu letošnjega leta. Naša ustanova je podala več predlogov, obenem pa namignila, da bi lahko več naših prosilcev združili v skupno akcijo, kjer bi vsak izmed njih zaradi manjših potreb dobil vso pomoč za katero je prosil.

Zelo hvaležni smo zaposlenim na Valu 202, da smo med njihovimi izbranci. S tem so ne le pomagali, temveč nam tudi dali priznanje za naše prostovoljno delo.

0 comments

Comments


bottom of page