top of page

g. Miklavčič se je odrekel darilom v korist otrokom

V preteklosti se je na ta način odreklo svojim darilom že nekaj posameznikov, ki smo se jim preko naših strani tudi zahvalili. Tokrat se je to zgodilo ponovno, česar smo se zelo razveselili.

Z velikim veseljem objavljamo novico, ki kaže na to, da smo lahko srečni, ker nekateri izmed naših državljanov, ki ne trpijo pomanjkanja in bi resnično lahko uživali sadove svojega dela in priljubljenosti z globoko iskrenostjo v srcih ne le mislijo tudi na druge, ampak se na račun manj srečnih in sicer otrok, ki nikakor ne morejo vplivati na svojo usodo, saj so še vedno v odvisnosti od odraslih, odrečejo svojih daril ob praznovanju obletnice ter na vabila poleg datuma praznovanja napišejo tudi TRR ter sklic, s katerim prosijo, da naj povabljenci namesto daril njim, nakažejo denarna sredstva na račun in za namen pomagati domačim bolnim otrokom v stiski.


V preteklosti se je na ta način odreklo svojim darilom že nekaj posameznikov, ki smo se jim preko naših strani tudi zahvalili. Tokrat se je to zgodilo ponovno, česar smo se zelo razveselili. Svoj 40 rojstni dan je v petek, 14.09. 2007 v Kostanjevici na Krki praznoval gospod MIKLAVČIČ BLAŽ, univ. dipl. ing. strojništva, od leta 2007 direktor družbe GH HOLDING v Ljubljani in z njegovo pobudo ter pomočjo in seveda z naklonjenostjo povabljencev njegovi želji smo do danes uspeli zbrati za naše domače otroke 2.825 EUR.


Gospodu Miklavčiču so pomagali z nami vzpostaviti kontakt in mu ažurno sporočali stanje nakazil uslužbenci podjetja Pristop iz Ljubljane.

Naša ustanova je zelo hvaležna gospodu Miklavčiču in vsem sodelujočim za to resnično lepo dejanje in se mu iz srca najlepše zahvaljujemo v svojem imenu in v imenu vseh prejemnikov sredstev - pomoči potrebnih otrok. VELIKA HVALA


SREDSTVA SO PRISPEVALI:

  • IMOS d.d., PRISTOP d.o.o., GLAVAŠ d.o.o., RAFAEL d.o.o., NEBRA d.o.o., g. BRANKO KASTELIC, g. AVŠIČ MARKO, g. POLANIČ STANE, ga. TATJANA CIBIČ, g. IGOR STARIČ, g. IGOR ŠPAROVEC, ga. SIMONA VARGA, g. ANDREJ GODEC, g. ROZMAN KARL, g. BEG FRANCI, g. KRIŽMAN RAFKO, g. KALAMAR ANDREJ, g. ROK SVETEK, g. MIKLAVČIČ MIRKO, g. SREČKO ŽERJAV, g. SMAUC IGOR, ga. MIRJAM KOSTELIČ

0 comments
bottom of page