top of page

Fundacija s solzico Swarovski prisotna na prireditvi MISS HAWAIIAN TROPHIC

Nina Osenar, ambasadorka naše fundacije, se je v četrtek, 15.10. od 19.00 ure dalje zelo trudila za naše otročke saj je zastopala fundacijo in zbirala donacije zanje.

Torej je bila v nekoliko drugačni koži, kot pred leti na tej prireditvi in je izkazala zaobljubo, ki jo dajo ponavadi zmagovalke tega tekmovanja) na prireditvi Miss Hawaiian Trophic v vodnem mestu Atlantic!


Ves večer je zavzeto predstavljala težave s katerimi se soočajo bolni otroki , naši mali junaki in njihovi starši pri nas, lepo prosila in nagovarjala povabljence, da naj izkažejo svojo solidarnost do njih in naj prispevajo zanje simbolično donacijo 15 Eur za katero bodo prejeli simbol; kristalno solzico Swarovsiki.


Skoraj vsi povabljenci so se odzvali njenemu vabilu, saj je svojo nalogo odlično opravila in je skupaj za otroke zbrala 2025,00 Eur donacij ter učinkovito in nazorno predstavila pomen simbola ter delo ustanove.

Za ves trud in uspeh si Nina Osenar zasluži spoštovanje in vse pohvale, v našem skupnem imenu pa se za ponujeno roko možnosti in priložnost zahvaljujemo tudi g. Igorju in ga. Jelki Šajn – QUEEN d.o.o., ORGANIC GLOBE SISTEMU , Mihu Rakarju – Direktorju Vodnega mesta Atlantis ter donatorju sredtev za nakup solzic Swarovski IGRALNEMU SALONU KARNEVAL d.o.o., Škofije.

0 comments

Comments


bottom of page