top of page

Dobrodelna dražba fotografij Urške Košir " Evin svet " v prostorih plesne šole Bolero

Urška Košir, novinarka, pravnica, čudovita fotografinja ter predvsem aktivna ženska z velikim srcem, nam je omogočila dve enkratni doživetji, foto- shooting ter dobrodelno prireditev za naše bolne otroke.

V soboto 03. Aprila se je odvijal pod vodstvom Urške Košir ter njenega partnerja Erika Šifrerja foto-shooting na obali in sicer v Ambasadi Gavioli.


Kljub čudovitemu dnevu, je bilo znotraj te čudovite stavbe precej mrzlo. Vročino pa smo dvigali z mičnostjo manekenk ter manekenov, ki so bili modeli v tej čudoviti fotografski zgodbi naše povsem fotografiranju predane Urške.


Od dopoldneva do zgodnjih jutranjih ur so tako Urška, Erik, manekeni, manekenke, ki so se jim pridružili Nina Osenar, ambasadorka fundacije pa tudi hči naše predsednice Melanie in njen prijatelj Miha, za make up sta skrbela Luka Luka ter Brigita , za pričesko Jasna in Nejc, za syling Sonja , v ozadju je bil tretje oko snemalec Sašo, vsi v duhu dobrodelnosti.

Ker je bila Evina zgodba zaradi malce zakasnjenega pričetka fotografiranja nedokončana, se je dve soboti kasneje srečanje z dobrim namenom ponovilo .

29 maja zvečer pa je v prostorih plesne šole Bolero fotografiranju sledila otvoritev dobrodelne razstave ter dražbe fotografij Evinega sveta, umetniškega izdelka Urške. Dogodek je popestrila še modna revija, plesne točke naših priznanih plesalcev, plesne skupine invalidk Step'n'roll ter orientalske plesalke Mateje pevec, ki je za naše bolne otroke plesala že drugič. Večer je bil pisan, napolnjen z veliko pozitivne energije, vsi so bili čudoviti, tako soudeleženci izvedbe večera, kot obiskovalci.

Izredno kakovostna izvedba same prireditve po zamisli Urške je na vse naredila nepozabni vtis, za naše junake pa se je tudi zbralo kar nekaj prepotrebnih sredstev v zadovoljstvo vseh. Hvala Urški in Eriku za to nepozabno doživetje in pomoč otrokom, enako smo hvaležni tudi vsem, ki so se v dobrodelni namen odrekli svojim honorarjem. Prav teh odrečenih honorarjev je bilo prihranjenih kar nekaj, saj je bil celoten projekt izredno zahteve in verjetno precej vreden.

Urška Košir je skrivnostna in izjemno zanimiva ženska, ki tudi spretno in skrivnostno skrije, koliko je dejansko s svojim vložkom prispevala fundaciji. Vendar slutimo, da ne malo. Za kritje stroškov, ki pa so vendarle nastali, pa je ravno tako poskrbela Urška.0 comments

コメント


bottom of page