top of page

¨DONATORSKI EVENT - Mali junaki nas združujejo¨

14. marca 2013 je v Narodni Galeriji Ljubljana potekal edinstven ”Donatorski event - Mali junaki nas združujejo”. Ambasador dogodka je bil Predsednik Republike gospod Borut Pahor.

V prisotnosti g. predsednika Boruta Pahorja, staršev bolnih otrok, povabljenih Veleposlanikov ter drugimi pomembnimi predstavniki gospodarskega in kulturnega življenja smo prepletali dobrodelnost in prijeten program.


Na ogled pa so bila tudi likovna dela, ki so jih ustvarili starši bolnih otrok pod mentorstvom Fundacije, delom pa smo dodali kristale Swarovski, za katere imamo od podjetja Swarovski pridobljeno svetovno dobrodelno licenco Charity Jewellery & Products made with Swarovski elements.

Da je bil dogodek poseben, pa so poskrbeli tudi skupina In & Out, izvrstna solistka Alenka Godec, pevka Nina Bauman, Andrež Hribar, mladi karateisti Slovenske Zveze Tradicionalnega Karateja pod vodstvom Marka Mitroviča ter njegovega pomočnika Mirsada Kovačeviča, mladi plesalci Plesne šole Urška iz Prekmurja pod vodstvom Nine Fraz in drugi.

0 comments
bottom of page