top of page

Dobrodelni teden Pravne fakultete v Ljubljani od 9 - 12 decembra

Vsako leto na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani priredijo Dobrodelni teden, na katerem sodelujejo študentje-pravniki tako, da doma spečejo peciva, torte ki se kasneje prodajajo na hodniku fakultete, pred fakulteto pa nudijo tople napitke kot so čaj, kuhano vino pa tudi hot dogi ne manjkajo.


Vsak študent ali mimoidoči lahko prispeva prostovoljni prispevek, kasneje pa celoten zbrani denar ( vectisoc eurou) zberejo in ga podarijo v dobrodelne namene. Že drugo leto zapored ga bodo podarili tistim, za katere menijo, da so najbolj nemočni in ogroženi.

Dobrodelni teden na Pravni fakulteti, bo letos potekal med 9. in 12. decembrom, vendar tokrat v malo drugačni luči.

****************** PONEDELJEK in TOREK ******************

Kuhano vino - Kot je že praksa bodo tudi letos pred vhodom v Pravno fakulteto v Ljubljani postavili stojnico, na kateri bodo kuhali vino. Vina ne bomo zaračunavali, ampak od študentov ter mimoidočih pričakujejo prostovoljne prispevke, katerih izkupiček bodo nato namenili ustanovi. Novost - na zunanji stojnici si boste letos lahko privoščili tudi hot doge:)

Slaščice- Študentje in profesorji PF so tudi izvrstni peki, kar dokazujejo vsako leto na dobrodelnem tednu. Tudi letos bo prodaja slaščic, potekala v avli Pravne fakultete.

****** SREDA ******

Kuhano vino

Slaščice

Brucovanje - Če ste brali event potem veste, da se vse skupaj začne ob 20.00 uri z uradnim delom Brucovanja (nagovor prodekana, komiki, pogostitev). Okoli 21.00 ure se bodo odpravili pred faks, spili kakšnega kuhančka nato pa v Liquida na warm up party. Zadnja postaja klub TOP SIX. Letos so popestrili Brucovanje z dvema bandoma v živo:) Link do eventa -> https://www.facebook.com/events/177403972458377/ Sredstva od prodanih kart bodo šla v dobrodelni namen.

******** ČETRTEK ********

Dobrodelna tekma - Zagotovo največja novost dobrodelnega tedna. Letos bo prvič v zgodovini fakultete organizirana dobrodelna košarkaška tekma med ljubljansko in mariborsko Pravno fakulteto in to med profesorji in študenti. Kaj ni to lepo? Študentsko društvo Libertas pa bo za vsako doseženo točko- koš prispevalo po 1EUR. Na tekmi bodo sprejemali tudi prostovoljne prispevke .

****** PETEK ******

Počitek. Vesekakor si ga bodo zaslužili:) ______________________________________________________

DOGODEK SO OMOGOČILI:

- Študentsko Društvo Libertas - Društvo Študentov Prava Multiius - Društvo Hope - ŠOPF - ŠSPF - Perutnina Pivka - 4P Fitness - Collegium - Pernod Ricard

HVALA VSEM ZA PODPORO, VLJUDNO VABLJENI!

IN HVALA IZ VSEGA SRCA, DRAGI PRIJATELJI!!!

0 comments
bottom of page