top of page

BIG BROTHER podelil 60.000 € donacije

Veliko število ljudi je v zadnjih desetih tednih sedelo za TV zasloni ter za svojimi računalniki in zagreto spremljalo drugi VELIKI BIG BROTHER SHOW, ki ga je tudi tokrat uspešno vodila znana voditeljica Nina Osenar.

V tokratnem BIG BROTHERJU so se skozi reality show potegovali za veliko denarno nagrado znani Slovenci, ki jih je bilo moč opazovati 24 ur in tako razmišljati o medsebojnih odnosih, o tem, kaj je prav, kaj narobe…

Vsak teden so stanovalci dobili novo nalogo, ki jih je popeljala bližje končnemu cilju, torej k zmagi in določala, kolikšna bo končna vrednost nagrade. Skupni znesel 150.000 EUR so stanovalci lahko zmanjševali izključno z neuspešno opravljeno nalogo in sicer jim je BIG BROTHER TEAM za vsako neuspešno opravljeno nalogo od celotne vrednosti zmagovalnega zneska odbil 15.000 EUR.


Na žalost stanovalcev, le ti niso uspešno izvedli kar 4 naloge in tako so osnovni zmagovalni znesek zmanjšali za kar 60.000 EUR. Do zadnjega ni bilo znano, kam bodo šli ti izgubljeni zneski in bilo je veliko ugibanj, kaj se bo zgodilo z denarnimi zneski izgubljenimi pri posamezni nalogi. BIG BROTHER je imel svoj plemenit načrt!

Za vsako neuspešno nalogo, kjer so stanovalci hiše izgubljali, so pridobivali bolni otroci.

Kolikšen znesek dejansko tekmovalci bodo izgubili oz. kolikšen znesek bodo otroci pridobili, je bilo znano šele na zaključni oddaji. Napeto vse do konca! Tako je bilo tudi prav!

Na zaključni oddaji je bilo odločeno, da bo od končnega zmagovalnega zneska 150.000 EUR, 60.000 EUR odšlo v plemenito pomoč.


Predsednica uprave naše ustanove Olga J. Bahun je tako presunjena in presrečna ob povabilu nenadomestljive voditeljice BIG BROTHER SHOWA na oder, prejela iz toplih rok direktorice marketinga PRO PLUS gospe Darje Zajc velik ček v vrednosti 60.000 EUR. Veličasten trenutek, nepozaben in ganljiv! Naša ustanova se v imenu vseh, ki se tako ali drugače prostovoljno posvečamo skrbi za boljše življenje bolnih otrok in njihovih družin že polnih devet let, iz srca zahvaljuje vsem, celotni ekipi, ki je budno skrbela za ta veličastni show, vodilnim na PRO PLUSU, marketingu PRO PLUSA , vsem članom velike družine, tudi slavnim stanovalcem, ki jim 4 naloge ni uspelo uspešno izpeljati in seveda Nini Osenar, ambasadorki našega projekta ¨Za male junake¨. Lepo in nepozabno!


Upamo, da bo v teh prazničnih dneh sledil temu vzoru še kdo, da bomo lahko čim bolj učinkovito in čim bolj uspešno izvajali svoje poslanstvo in čim večjemu številu bolnih otrok ter družin, olajšali težke dni na 365 in več načinov. NEŠTETOKRAT HVALA!!!

0 comments

Comments


bottom of page