top of page

Amway pomagal otrokom preko naše Fundacija

V mesecu oktobru je podjetje Amway pričelo z dobrodelno akcijo za pomoč naši ustanovi, našim prizadevanje in našim bolnim otrokom ter njihovim družinam.

K dobrodelnosti je tako povabilo vse svoje sodelavce širom domovine z nakupom dveh različnih vrst skodelic ali z donacijo 1€. Skodelice s snežakom so bile tako iskane, da so pošle. V soboto 03.12. 2011 je podjetje Amway organiziralo Dan odprtih vrat, kateremu smo se z velikim veseljem ter ponosom pridružili tudi mi.


Spoznali smo čudovite ljudi, ki predstavljajo to uspešnop podjetje, s čimer smo postali še toliko bolj ponosni, da smo mi tista organizacija, ki si je zaslužila njihovo podporo in zaupanje, ter še bolj prepričani, da delamo dobro in prav ter še bolj odločni, da bomo še močneje in še bolj zavzeto sledili svojemu poslanstvu, se borili za pravice bolnih otrok, za enakopravnost, za to, da bomo njim in družinam pomagali olajšati stiske in težave in prestopati ovire, ki jim že tako strtim in ranjenim zaradi bolezni, še dodatno otežujejo položaje v katerih so se znašli. Odločili smo se tudi, da bomo v prihodnjem letu pričeli z nekoliko spremenjenim načinom dela, ki verjamemo, da bo prinesel veliko boljše in predvsem dolgoročnejše ter obsežnejše rezultate, seveda s tem, da se individualni pomoči ne bomo odrekli.


Na gradu smo predstavili delo in projekte fundacije in izjemno odličen občutek je bil ob prejetem aplavzu ter osebnimi stiski rok. Čer smo vsi prostovoljci in ker v prostem času, ki ga imamo skušamo biti čim bolj učinkoviti v smeri nudenja pomoči in rednih projektov, ne utegnemo vsega, kar delamo tudi pisati. To je sicer morda nekoliko slabo za nas, vendar se držimo načela, da je bolje, da vest o naših dobrih delih pride iz ljudi in ne od nas kot samohvala.


Na sami prireditvi smo vsem poslovnim partnerjem, prijateljem in znancem podjetja Amway ponudili naše simbole, izjemno pridni sta bili naša članica Rosvita in njena pomočnica Maja, polni pozitivne energije in ljubezni sta predajali točno to, kar fundacija je. Hvala vama, sončka! Zbrali sta 865,00€.


Obenem je potekala tudi dražba 2 original Adidasovih nogometnih majic AC Milana s podpisi igralcev. Izkupiček dražbe je znesel 200,00 € in je bil namenjen naši ustanovi. Izredno prijetna direktorica Amwaya za Slovenijo in Hrvaško, gospa Hedi Kovacs – Resnik, ki je tudi sama mamica dveh deklic, je naši predsednici predala simbolni ček z vsoto 7000,00 €, ki so jo za naše bolne otroke prispevali sodelavci podjetja Amway ter samo podjetje Amway Slovenija.

V veliko pomoč pri vsej podpori in celotni akciji je bila tudi asistentka direktorice podjetja ga. Nina Jerše. Hvala gospa Nina za vso pomoč in ves trud, prijaznost in pomoč!

Ob prijetnem druženju, o katerem pričajo fotografije, smo izrazili globoko zahvalo in upanje, da bi se naše sodelovanje nadaljevalo tudi v prihodnje. In prva pot je vabilo gospe Hedi Kovacs – resnik svojim sodelavcem in prijateljem, da naj se odpovedo delu davka na dohodnino v dobrobit naših malih junakov ter njihovih staršev ter v dobrobit vsega, kar se trudimo narediti za njihovo bolj pozitivno prihodnost.


Podjetje Amway je čudovit zgled, kako pozitivno naravnano in družbeno odgovorno podjetje lahko pomaga fundaciji in njenemu namenu ter pomenu!


Iz srca hvala vsem, še posebej pa naši zanesljivi, pridni, močni in pozitivni Rosviti, Maji, skrbni gospe Nini in seveda dragi gospe Hedi ter vsem in vsakemu izmed vpletenih!

0 comments
bottom of page