top of page

Akcija za pomoč domačim otrokom

S to akcijo želimo do konca maja zbrati čim več denarnih sredstev, s katerimi bomo lahko učinkovito pomagali izključno domačim predvsem bolnim otrokom zagotoviti kar se da normalne življenjske pogoje, kot tudi pogoje za čim hitrejše okrevanje.

Pa ravno tako bratcem ter sestricam bolnih otrok iz družin v hudih stiskah. Količino zbranih sredstev ter podatke o porabi bomo objavili na našem spletu. Vabimo vas, da v akciji, ki poteka od 10. aprila do 09. junija sodelujete tudi vi in nam s svojim prostovoljnim prispevkom na naš TRR 02092-0090588516 s pripisom ¨ZA DOMAČE OTROKE¨pomagate zbrati čim več sredstev za pomoč domačim otrokom. Pomagate pa nam lahko tudi tako, da na številko 1919 pošljete SMS s ključno besedo POMOC in tako prispevate 230 SIT , lahko pa nas pokličete ( zelo veseli bomo ) ali nam po mailu ( če ste na spletu izvedeli vse kar ste želeli) sporočite le svoje podatke, mi pa vam bomo poslali že izpolnjeno posebno položnico.

Vsem donatorjem se že v naprej tudi v imenu otrok najlepše zahvaljujemo za pomoč!

V našo Ustanovo – Fundacijo za pomoč otrokom smo v prvih mesecih tega leta prejeli zares veliko telefonskih klicev in pisem obupanih staršev bolnih domačih otrok. Žal teh res ganljivih prošenj, ki stirajo srca, ne zmoremo več nemo prebirati in upati, da se bo teh otrok in njihovih družin, katerih ne izbirajo otroci sami vendarle nekdo usmilil, za to smo se odločili, da v mesecu aprilu pričnemo z veliko akcijo zbiranja sredstev ¨ZA DOMAČE OTROKE¨.

Ustanova-Fundacija za pomoč otrokom se NAJLEPŠE ZAHVALJUJE vsem predstavnikom medijev, ki ste podprli našo akcijo ¨ZA DOMAČE OTROKE¨ in nam s svojimi brezplačnimi objavami TV oglasa, radijskega spota in Bannerja omogočate zbirati denarne prispevke ZA DOMAČE OTROKE.

Brezplačna predvajanja nam omogočajo: POP TV, KANAL A, RTV SLOVENIJA, TV PAPRIKA, PRVA TV, SPONKA TV, GTV, UPC TELEMACH, RTV KOPER, RTV MARIBOR, TV PETELIN, TV RTS, RADIO EKSPRES,MOJ RADIO, RADIO CELJE, RADIO HIT, RADIO KRKA, RADIO TEDNIK PTUJ, RADIO KRANJ, RADIO VESELJAK, RADIO GLAS LJUBLJANA, RADIO CENTER, RADIO ANTENA, www.najnaj.si, www.siol.net, www.24ur.com, www.mojAvto.net, www.prim-nov.si, www.bolha.com, www.slowwwenia.com, www.dnevnik.si, www.comshop.si in drugi...


0 comments
bottom of page