top of page

8. obletnica brezplačnega svetovanja

Predsednica uprave naše ustanove v tem mesecu obeležuje 8 let brezplačnih nasvetov staršem bolnih otrok ter njihovim skrbnikom ali bližnjim sorodnikom, pa tudi neposredno otrokom preko svetovalnega portala z daljšo zgodovino, ki je znan vsem Slovencem.

Prve nasvete je delila skupaj s pro-bono pravno skupino, nato se je ta skrčila nanjo in še dve koordinatorki skupine, sčasoma, pa je svetovanje združila z mag. Petro Tomc Šavora, prof. def. logopedinjo.


Pomagata v Forumih  med.over.net pod temo ¨Otroci s posebnimi potrebami in dolgotrajno bolni otroci¨ (kliknite) .  Zaradi dolgoletnih izkušenj, saj preko ustanove svoje znanje širi tako na starše, mlade bolnike, pa tudi podpornike in prostovoljce ter osvešča vse, ki ji namenijo priložnost, pa tudi odgovorne, ki lahko peljejo k napredku, se lahko zanesete na vsebino in vrednost njenega nasveta.


V primeru kakršne koli zagate, kakršnega koli vprašanja in v stiski  se lahko v forumu kadarkoli obrnete nanju. Z veseljem bosta svetovali in vam olajšala stisko. 

0 comments
bottom of page