Zgodba ¨Malih junakov¨skozi edinstvena umetniška dela

Naša Ustanova Fundacija za pomoč otrokom je s svojimi prostovoljci ustvarila slike brez meja, s prodajo katerih želimo zbranih čim več sredstev, da bomo lahko ob koncu leta pričarali nasmehe na obraze čim večjega števila ¨malih bolnih junakov¨.

Umetniške slike s kristali Swarovski so edinstvene. Edinstvene, ker so ustvarjene v posebni umetniški tehniki in okrašene s svetovno znanimi kristali Swarovski. Predvsem pa so edinstvene, ker so narejene iz srca in izključno za zbiranje sredstev za pomoč bolnim otrokom ter njihovim družinam. So simbol srčnosti vseh ustvarjalcev in lastnikov slik.


Slike so edinstvene, kot je edinstvena naša Ustanova Fundacija za pomoč otrokom!

Slike s kristali Swarovski so del ustvarjalnega projekta ZA NAŠE MALE JUNAKE – ZA OTROKE SLOVENIJE, v sklopu katerega Ustanova Fundacija za pomoč otrokom ponuja različne kristalne simbole – solzice, srca, lunice, kocke in druge podobe v zameno za določen znesek donacije. S tem projektom zbrane donacije v okviru svojega programa v celoti namenja pomoči bolnim slovenskim otrokom in njihovim družinam. Vsak, ki nosi simbol, tudi navzven izkazuje svojo podporo in solidarnost do bolnih in revnih otrok pri nas. Za ta edinstven projekt je Fundacija pridobila svetovno licenco podjetja Swarovski za svoje simbole, Charity jewellery & products made with Swarovski elements.

Z nakupom slike boste podprli dejavnosti Ustanove Fundacije za pomoč otrokom. Z vašo pomočjo bomo lahko v prihodnje prepotrebne projekte izva¬jali še bolj obsežno, ob še močnejši strokovni pomoči.


In verjemite, veliko dela nas še čaka. Polni smo idej in načrtov in vredni podpore. Z vašo podporo bomo skupaj pomagali graditi boljšo prihodnost otrok in njihovih družin pri nas.

Vse slike lahko izberete v zameno za primerno višino donacije. Odločite se za sliko in nas kontaktirajte na mail otrokom@fzpo.org .

Vsem donatorjem lahko poleg izbrane slike nudimo tudi;

- Objavo emblema na spletni strani Fundacije - Objavo na facebook profilu Fundacije - Objavo na Linkedin profilu Fundacije 

Za več informacij nas kontaktirajte ....

Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        070-136-179

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2019 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0