top of page

Zaključen 1. Dobrodelni projekt – Pomagaj (z) drobižkom!

Pomoč je za nekoga rešilna bitka. V Lidlu radi pomagajo, zato so med 1. oktobrom in 31. decembrom 2011 v svojih poslovalnicah organizirali dobrodelno akcijo z naslovom »Pomagaj (z) drobižkom!«.

Pobuda je nastala v okviru skupnega projekta »Usmerjeni v jutri!«, s katerim so se v LIDLU na ravni koncerna zavezali, da bodo na različne načine gradili lepši jutri za vse. Ker je bila ob pomoči kupcev in sodelavcev Lidla pobuda »Pomagaj (z) drobižkom« izjemno uspešna, jo bomo skupaj v prihodnje še ponovili.

Za boljši jutri tistih, ki so v stiski


Z akcijo »Pomagaj (z) drobižkom!« smo skupaj pomagali tistim, ki so se zaradi bolezni znašli v finančni in življenjski stiski. S podarjenimi denarnimi sredstvi smo delno ali v celoti prispevali pri financiranju različnih zdravljenj. Pomoč je namenjena otrokom z neraziskanimi diagnozami, tistim, ki trpijo zaradi posledic nesreče ali poškodbe, in njihovim družinam. Pomagali smo jim ustvariti priložnost, da ozdravijo ter ponovno zaživijo čim lepše življenje.

»Kdor podari košček sebe pravemu namenu, bo v njem večno živel« je eden izmed toplih sloganov naše fundacije za pomoč otrokom.

Naša organizacija širom Slovenije pomaga in omogoča kakovostnejše življenje kronično, hujše ali kakorkoli dolgotrajno bolnim otrokom. Ustanova - Fundacija za pomoč otrokom je izključno prostovoljna, neprofitna in nevladna organizacija, ki svoje programe financira brez pomoči državnih ustanov.

Hvala!

Projekt je doživel izjemen odziv. Zbrana sredstva, ki so jih naši fundaciji namenili tako kupci v zbiralnikih, kot tudi zaposleni v Lidlu, so nam predstavniki LIDLa vsak mesec redno predali. V treh mesecih smo s kovanci zbrali neverjetnih 21.689,91 evrov! Pozitivno presenečenje je bilo še toliko večje za malčke, saj bodo na podlagi zbrane vsote deležni potrebnega zdravljenja. Hvala vsem za trud in pripravljenost pomagati malim bolnikom. Skupaj smo jim omogočili boljši jutri.

0 comments

Comments


bottom of page