Sveža spletna podoba

Verjetno ste se nekateri, ki ste naši podporniki ali pa vas je ¨surfanje¨ slučajno pripeljalo na našo spletno stran, spraševali, kako to, da smo imeli zadnjo objavljeno novico iz letošnje pomladi, kaj se je zgodilo, ko pa smo vsa leta vsaj približno pridno dopolnjevali spletno stran…In imeli ste prav, res se je zgodilo nekaj zelo žalostnega. Vendar sedaj te zgodbe ne bomo pripovedovali, morda kdaj drugič.

Skratka, nova spletna podoba bo zaživela v začetku prihodnjega leta, vemo, kaj želimo, vedeli smo že letošnjo pomlad, ko je bila tudi že zastavljena demo verzija. Če bo in ko bo izdelana v celoti, bo nudila nekaj za vsakega, bo pestra, zanimiva, aktivna .

Čas pa nas je povozil iz tehtnih razlogov, vsem skupaj pa se opravičujemo, ker zaradi zapletov nismo dopolnjevali novic kar nekaj mesecev. To bomo skušali popraviti, lahko da smo koga ali kaj res pomembnega izpustili, lahko nas opomnite na to. Bilo je veliko tega, zato je čisto mogoče.

Kakorkoli pa je v tem tednu brezplačno vzel vajeti v roke gospod Jure Trilar iz Neo Studia, odličen računalniški strokovnjak in enakovredno temu čudovit človek, ki je vnesel svež vetrič podobe na staro ogrodje.


S to stranjo moramo biti vsaj nekaj časa še zadovoljni, je pa s svojo pozitivnostjo vnesel veliko dobrih energij. Upamo, da vam je podoba všeč.

Najlepša hvala gospod Trilar za vaše dragoceno znanje, čas, razumevanje in pomoč.

Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        070-136-179

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2019 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0