Razširitev projekta "Obrišimo solzico malemu junaku"

Naš projekt s kristalnimi solzicami Swarovski, namenjen našim malim junakom se je v naši domovnici lepo prijel.


Prejeli smo res veliko število pohval, največja pohvala pa je podpora ter sodelovanje več tisočih posameznikov in tudi podjetij.

Na željo številnih donatorjev in podpornikov projekta, da bi postali lastniki še kakega novega kristala, ki bi simboliziral pomoč bolnemu otroku pri nas, smo kristalnim solzicam dodali nove simbole od src, do umetnikih kristalov, križa, ginka, lotosa, tudi uhančkov, vse proizvajalca Swarovski s čimer smo olajšali delo razdeljevanja sredstev tudi sebi.


Namreč vsak izmed simbolov ponazarja drugačne vrste pomoč posameznemu otroku in tako smo si olajšali razdeljevanje zbranih donacij.


Z upanjem, da bodo simboli donatorjem všeč, da bodo še laže razumeli vrsto in način naše pomoči skozi ta lep projekt, v katerem smo vsi srečni, tako otroci, ki prejmejo pomoč, kot donatorji, ki prejmejo čudovit simbol s katerim lahko lično ponazorijo svojo družbeno odgovornost kot tudi mi in naša ustvarjalnost združena v dobrobit obojih smo se srcem ter podporo podjetja Swarovski lotili nadgradnje projekta. Dogovorili smo se tudi, da bomo kristale menjali in morda razširili še v druge vrste nakita.

0 comments
Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        069-929-122

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2021 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0