top of page

Radio Center pomaga "1 € za slajši otroški nasmeh"

Potujoča dražba tone Šumi bombonov, ki jih je prispevala Skupina Žito, po večjih slovenskih mestih je uspela, kot smo si lahko le želeli in bo na številne otroške obraze zagotovo narisala široke nasmehe.

Sredstva v akciji so prispevali vsi, ki so za vrečko slastnih bombonov Šumi prispevali po 1€ in takih je bilo več tisoč, kar le potrjuje širokogrudnost Slovencev, velja pa omeniti, da se je na akcijo odzvalo tudi mnogo slovenskih podjetij, ki so v sladko malho prispevala večji del zbranega zneska.


Celoten izkupiček dražbe je bil s strani predstavnikov Radia Center v četrtek, 15. januarja 2009, v prostorih Radia Center predan naši predsednici uprave ga. Olgi J. Bahun.

Uspešno akcijo pa sta pospremila tudi voditelja jutranjega programa Radia Center ga. Polona Požgan in g. Sašo Papp, ki sta ob izročitvi čeka dejala: »Zahvaljujeva se vsem najinim poslušalcem, ki so, verjameva, darovali vsak po svojih najboljših močeh in zmožnostih. Kot sva velikokrat dejala že med programom, vsak evro namenjen otrokom, pride še kako prav. Dobro poznava delovanje FZPO-ja in iskrenost gospe Olge, zato sva prepričana, da je šel denar v prave roke.«

V imenu Radia Center , naše Fundacije in predvsem bolnih otrok Velika Hvala vsem, ki ste prispevali »samo« 1 € in tako naredili svet lepši!

0 comments

Comments


bottom of page