top of page

Prošnja za pomoč pri nabavi vozila

Žal je še vedno ne prav rožnata gospodarska situacija poskrbela, da se je tudi naša Ustanova ki nesebično pomaga bolnim otrokom po 14 letih znašla v nezavidljivem položaju.

Vsa leta se trudimo Malim bolnim junakom in njihovim staršem kar najbolj pomagati na različnih področjih. Vedno smo vsa težko zbrana namenska sredstva razdeljevali le med pomoči potrebne. Za to, da smo lahko uspešno izvajali naše programe pa smo imeli tudi sponzorsko vozilo, brez katerega naše delo ne bi bilo tako učinkovito oz. sploh mogoče. Neizmerno smo hvaležni pokrovitelju, ki je nam in otrokom vsa leta brezplačno zagotavljal vozilo, a so žal razmere na trgu tudi njega primorale, da je moral svoje sponzorstvo prekiniti.

Zaradi tega se obračamo na vse vas, dobre ljudi, ki naši Ustanovi lahko pomagate. Brez vozila je naše izvajanje programov pomoči " malim junakom " močno ogroženo, za to prosimo za pomoč pri nakupu enoprostornega vozila - pa nikakor ne mislimo novega, pomembno je le to, da bo vsaj kar se da letom primerno varno.

Lepo vas prosimo, če nam lahko pomagate, pa četudi je donacija skromna. Najpomembneje je, da si zagotovimo vozilo kar se le da hitro. Potrebovali bi ga že včeraj.

Spodaj najdete originalno prošnjo za pomoč ( s podrobnim opisom ) in namensko donatorsko ter sponzorsko pogodbo. Za več informacij pa nas lahko pokličete na GSM 051 480 535.

Srčna hvala in tople objeme!

Donacijo nam lahko nakažete tudi neposredno na naš račun:

Ustanova fundacija za pomoč otrokom ( UFZPO) Ilirska c. 2, 4270 Jesenice IBAN: SI56 0209 2009 0588 516 SWIFT: LJBASI2X koda namena: CHAR referenca: SI00 in datum v obliki ddmmllll 


Ustanova Fundacija za pomoč otrokom že 17 let deluje v javnem interesu. Pravne osebe lahko donacije uveljavljate kot davčno olajšavo do višine 0,3 % obdavčenega prihodka oz. največ do davčne osnove (po ZDDPO-2).

0 comments

Komentarze


bottom of page