Pomoč z obutvijo za družine v stiski

Podjetje LEATHER&SHOE int.d.o.o. nam od novembra dalje pomaga z obutvijo pomagati bolnim otrokom in njihovim družinam v stiski.

Na omenjeno podjetje smo se obrnili s prošnjo po pomoči, saj smo v stiski zaradi redne prakse na tem področju naše pomoči do letošnje pomladi družinam pomagali s pomočjo podjetja Peko in sicer od leta 2003.


Ker je pri dosedanjem donatorju količina obutve namenjene našim prosilcem od letošnje pomladi do meseca oktobra strmo padla oz. se toliko zmanjšala, da je praktično ni, smo bili primorani poiskati novega donatorja in s podjetjem Peko Tržič nadaljnje sodelovanje prekiniti. Tako bo od sedaj naprej v največji možni meri pri tej vrsti pomoči naš novi donator Podjetje Leather & Shoe int. D.o.o s svojima mrežama trgovin znamke Humanic ter Jello po vsej Sloveniji.

V tej objavi se jim najlepše zahvaljujemo za ažurnost, takojšnjo pripravljenost pomagati in njihovo pomoč in podporo našim prosilcem in domačim bolnim otrokom.

Do današnjega dne smo že prejeli 27 parov obutve. V upanju na uspešno nadaljnje sodelovanje in pomoč tistim, ki obutve žal ne morejo kupiti, se jim v našem imenu in imenu prejemnikov obutve najlepše zahvaljujemo za socialen čut, zaupanje in pomoč.


Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        070-136-179

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2019 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0