top of page

Pomoč z obutvijo za družine v stiski

Podjetje LEATHER&SHOE int.d.o.o. nam od novembra dalje pomaga z obutvijo pomagati bolnim otrokom in njihovim družinam v stiski.

Na omenjeno podjetje smo se obrnili s prošnjo po pomoči, saj smo v stiski zaradi redne prakse na tem področju naše pomoči do letošnje pomladi družinam pomagali s pomočjo podjetja Peko in sicer od leta 2003.


Ker je pri dosedanjem donatorju količina obutve namenjene našim prosilcem od letošnje pomladi do meseca oktobra strmo padla oz. se toliko zmanjšala, da je praktično ni, smo bili primorani poiskati novega donatorja in s podjetjem Peko Tržič nadaljnje sodelovanje prekiniti. Tako bo od sedaj naprej v največji možni meri pri tej vrsti pomoči naš novi donator Podjetje Leather & Shoe int. D.o.o s svojima mrežama trgovin znamke Humanic ter Jello po vsej Sloveniji.

V tej objavi se jim najlepše zahvaljujemo za ažurnost, takojšnjo pripravljenost pomagati in njihovo pomoč in podporo našim prosilcem in domačim bolnim otrokom.

Do današnjega dne smo že prejeli 27 parov obutve. V upanju na uspešno nadaljnje sodelovanje in pomoč tistim, ki obutve žal ne morejo kupiti, se jim v našem imenu in imenu prejemnikov obutve najlepše zahvaljujemo za socialen čut, zaupanje in pomoč.


0 comments

Comments


bottom of page