Pomoč vrhunskemu športniku

V veliko veselje nam je, da smo poleg naše redne pomoči bolnim domačim otrokom lahko v januarju z diagnosticiranji v sosednji Avstriji in zdravljenjem pomagali tudi znanemu slovenskemu vrhunskemu hokejistu, kateri je že dalj časa oboleval zaradi neznane bolezni.


Ker smo že predhodno glede na nekaj letne izkušnje posumili katera vrsta obolenja mu povzroča hude zdravstvene težave in, ker tudi z zdravniki v sosednji Avstriji zelo dobro sodelujemo, smo v samo enem dnevu opravili vse potrebne preiskave ( na katere bi žal pri nas čakali nekaj mesecev) od pregleda pri zelo cenjenem športnem ortopedu , diagnosticiranju z MRI napravo pri predstojniku MRI Centra do imunoloških testiranj pri predstojniku Pediatrične klinike.


S pravimi, učinkovitimi ter predvsem ažurnimi preiskavami in diagnostičnimi postopki smo naš sum diagnoze samo potrdili, tako,da ga že primerno zdravimo.

Veseli smo, da se mu tudi zaradi naše pomoči zdravstveno stanje močno izboljšuje in, da že lahko trenira s ¨polno paro¨! Iz srca smo hvaležni Avstrijskim kolegom za tako lepo in učinkovito podano roko!


0 comments
Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        069-929-122

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2021 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0