Nesebično praznovanje pomembnih dogodkov naših donatorjev vseh generacij

Z veliko hvaležnostjo moramo v naših obvestilih nameniti pozornost tistim, ki ste ob vaših praznikih ali pa ob izredno tragičnih dogodkih namenili pozornost našim bolnim otrokom.

Ni vas malo tistih, ki ste se tako ob praznovanju obletnice poroke, skupnega življenja, rojstnih dni ali celo ob tragični izgubi dragega svojca odrekli darilom ali posvetilom v dobrobit naših malih bolnih junakov. In kar nekaj posameznikov je takšnemu odrekanju zvestih že daljše obdobje.

To je za nas ena najlepših donacij, ki z veliko pozitivne energije vselej prinese srečo in boljšo prihodnost tistim, ki bi brez vas ostali sami v svojih stiskah. Vse poklone staršem, ki že od mladih nog vzgajate svoje ¨hvala Bogu¨zdrave otroke v duhu solidarnosti do manj srečnih sovrstnikov in se vaši otroci v dobrobit bolnih sovrstnikov odrekajo darilom zase.


V vaših otrocih tli upanje v svetlo prihodnost.

V tem ne moremo mimo najzvestejših dveh mamic, ki ju imamo neizmerno radi, naša Ana, ki ima tudi sama bolnega sinčka in Ines, ki je mamica dveh veseljačkov. Praznujemo in žalujemo z vami.

Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        070-136-179

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2019 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0