Mali junaki nas združujejo donatorski event

V Narodni Galeriji Ljubljana je potekal edinstven ”Donatorski event - Mali junaki nas združujejo”. Ambasador dogodka je bil Predsednik Republike gospod Borut Pahor.


14. marca 2013 je v Narodni Galeriji Ljubljana potekal edinstven ”Donatorski event - Mali junaki nas združujejo”. Ambasador dogodka je bil Predsednik Republike gospod Borut Pahor.


V prisotnosti g. predsednika Boruta Pahorja, staršev bolnih otrok, povabljenih Veleposlanikov ter drugimi pomembnimi predstavniki gospodarskega in kulturnega življenja smo prepletali dobrodelnost in prijeten program.

Na ogled pa so bila tudi likovna dela, ki so jih ustvarili starši bolnih otrok pod mentorstvom Fundacije, delom pa smo dodali kristale Swarovski, za katere imamo od podjetja Swarovski pridobljeno svetovno dobrodelno licenco Charity Jewellery & Products made with Swarovski elements.

Da je bil dogodek poseben, pa so poskrbeli tudi skupina In & Out, izvrstna solistka Alenka Godec, pevka Nina Bauman, Andrež Hribar, mladi karateisti Slovenske Zveze Tradicionalnega Karateja pod vodstvom Marka Mitroviča ter njegovega pomočnika Mirsada Kovačeviča, mladi plesalci Plesne šole Urška iz Prekmurja pod vodstvom Nine Fraz in drugi.


0 comments
Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        069-929-122

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2021 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0