Lidl-ovi darilni boni in darila za otroke ter starše

Podjetje Lidl je v sklopu skupnega projekta za naše bolne otroke, ki poteka v vseh poslovalnicah Lidla, s pomočjo dveh krasnih predstavnic, gospe Leje in gospe Polone, ki se neizmerno angažirata kolikor zmoreta, da bi pomagali našim otrokom in družinam, prispevalo tudi darilne bone ter že drugič tudi nekaj različnih uporabnih artiklov, od brisačk, do majčk , igračk, plastičnih posod, kozarcev… .

Z njimi smo našim družinicam z bolnimi junački po vsej domovini v tem predprazničnem času priskočili naproti še malce drugače.


Izjemnega pomena je, da si bodo za svoje male sončke in zase z darilnimi boni lahko sami izbrali, kar si želijo in kar potrebujejo. Pa naj gre za darilce, igračko, oblačilce ali za to, da si pričarajo lepše praznike.

S tem smo pokazali nivo dostojanstva in spoštovanja do njih, kajti izjemnega pomena je, da imajo kjub stiski še vedno sami glavno besedo pri tem, kaj potrebujejo in želijo. In kdo pozna svoje sončke bolje os staršev, kdo pozna njihove najbolj skrivne želje, ki so velikokrat tudi razlog, da zmorejo prestati ude bolečine in prezgodnje trpljenje? Seveda mamice in očki!


Najlepša hvala vsi sončki Lidla, prijatelji naših junakov za vso pomoč in ves trud!

Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        070-136-179

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2019 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0