top of page

Lidl-ovi darilni boni in darila za otroke ter starše

Podjetje Lidl je v sklopu skupnega projekta za naše bolne otroke, ki poteka v vseh poslovalnicah Lidla, s pomočjo dveh krasnih predstavnic, gospe Leje in gospe Polone, ki se neizmerno angažirata kolikor zmoreta, da bi pomagali našim otrokom in družinam, prispevalo tudi darilne bone ter že drugič tudi nekaj različnih uporabnih artiklov, od brisačk, do majčk , igračk, plastičnih posod, kozarcev… .

Z njimi smo našim družinicam z bolnimi junački po vsej domovini v tem predprazničnem času priskočili naproti še malce drugače.


Izjemnega pomena je, da si bodo za svoje male sončke in zase z darilnimi boni lahko sami izbrali, kar si želijo in kar potrebujejo. Pa naj gre za darilce, igračko, oblačilce ali za to, da si pričarajo lepše praznike.

S tem smo pokazali nivo dostojanstva in spoštovanja do njih, kajti izjemnega pomena je, da imajo kjub stiski še vedno sami glavno besedo pri tem, kaj potrebujejo in želijo. In kdo pozna svoje sončke bolje os staršev, kdo pozna njihove najbolj skrivne želje, ki so velikokrat tudi razlog, da zmorejo prestati ude bolečine in prezgodnje trpljenje? Seveda mamice in očki!


Najlepša hvala vsi sončki Lidla, prijatelji naših junakov za vso pomoč in ves trud!

0 comments

Comments


bottom of page