top of page

Dobrodelna dražba fotografij Urške Košir "ŽIVJENJE = IGRA"

Veseli in hvaležni smo Urški Košir, novinarki, pravnici in urednici fotografije pri reviji Playboy za njeno dobrodelnost, saj je uspešno organizirala in izpeljala že drugo serijo dobrodelnega fotografiranja in dražbe fotografij, tokrat pod naslovom ¨Življenje = igra¨

Na ljubljanskem Nebotičniku je potekala otvoritev razstave Življenje je igra in dobrodelna dražba provokativnih fotografij priznane fotografinje Urške Košir, katerih izkupiček bo namenjen naši Ustanovi Fundaciji za pomoč bolnim otrokom.


Posnete fotografije prikazujejo človeške odnose na humoren način s kančkom erotike.


Ena od lepotic, ki krasi čudovite fotografije, je tudi ambasadorka projekta Obrišimo solzico malim junakom, voditeljica, pevka in še mnogo več Nina Osenar. Poleg Nine sta se v vlogi modela preizkusili tudi aktualna miss Earth Rebecca Kim Lekše in mlada perspektivna lepotička Sabrina Huskić, ki si utira pot v svet mode.


Dogodek se je odvijal ob glasbeni spremljavi didžeja Umaxa in Maje Keuc, večer pa je povezovala balerina, manekenka in modna oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy.


Od 13 razstavljenih slik se jih je za zdaj prodalo šest, v skupni vrednosti več kot 2000 evrov, ki jih bomo namenili kot pomoč malim bolnim junakom.

Gostje so bili poleg umetnosti deležni še kulinaričnih specialitet izpod rok glavnega kuharja restavracije in degustacije vin ter uživali ob žlahtnih mehurčkih penine.


Dogodka se je udeležilo mnogo poslovnežev pa tudi ljudi iz sveta medijev in zabave: frizerski mojster Gusty Jesenko, pevec in koreograf Jacob, Regina, zajčici Amanda in Samanta Šabić ter Bojana Ivanovič in Playboyev art direktor Gojko Zrimšek.


Razstava, ki se seli v salon La Dolce vita v Hali E na Šmartinski 152 v Ljubljani, bo na ogled med 3. oktobrom in 7. novembrom 2011.0 comments

Comments


bottom of page