top of page

Z nakupom slik pomagate " Malim bolnim junakom"

V teh časih, ko nas je turbolentno pretresala svetovna neušečnost, je ena izmed naših prizadevnih varuhinj malih bolnih junakov sproščala stres z barvami, platnom in čopiči.

Tako so nastale prisrčne živalice, prijateljice »malih bolnih junakov«. V srcu je nosila veliko ljubezni in molitev, da bi te živalice čuvale »male bolne junake« in jim vnašale v srca toplino, moč, varnost, da bi odvzele osamljenost in žalost ter vlivale moč ter borbenost, kar je pri okrevanju »malega bolnega junaka« izjemnega pomena.


Zaenkrat je naslikanih 18 takšnih živalic. Avtorica je svojo prvo žival dobila, ko je bila še čisto majhna. Brez živali ne zna živeti in jo spremljajo vse življenje. Ko ji je bilo najhuje, so ji bile vedno v veliko uteho. In ker ve, da mnogo otrok, še posebej »malih bolnih junakov«, ne more imeti svojih pravih ljubljenčkov in ve, koliko to pomeni, se je odločila naslikati zanje ta lepa bitja.


Vabimo vse, ki želite razveseliti »malega bolnega junaka«, ki ga poznate, da se odločite in mu vzamete eno izmed teh likovnih del in mu podarite prijatelja.

Ta ga bo čuval in ne bo imel več občutka, da je kdaj osamljen. Vsaka živalica zna poslušati in tudi vse obdržati zase. Otroška domišljija ne pozna meja in zato bo ta živalica resnično olajša trenutke vsakemu otroku, ki jo bo dobil v dar.


V naši ustanovi imamo še en načrt s temi živalicami, ki naj zaenkrat ostane skrivnost. Ko bo realiziran, pa bo vsakemu malemu bolniku, ko bo v bolnici veliko lažje, če bo imel doma enega ali več takih prijateljev.


V ustanovi prav tako želimo, da ta lepa bitja spominjajo na dobra dela tudi vse, ki ste pripravljeni pomagati »malim bolnim junakom«. Vsakdo, ki bo v zameno za donacijo naročil visoko kvaliteten print katerekoli izmed živalic na visokokakovostnem UV obstojnem platnu, bo imel za vselej spomin, da je s to živalico pomagal » Malemu bolnemu junaku«. Lahko pa print tudi podari naprej.Vsem, ki se boste odločili za naročilo printa in boste s tem pomagali »malim bolnim junakom« se iz dna srca najlepše zahvaljujemo!

0 comments

Comments


bottom of page