Big Brother, stanovalki hiše in solidarni donatorji pomagali ¨malim junakom¨

Največji reality show Big Brother podprl projekt ¨Za male junake¨ in s tem pomagal malim bolnikom in hkrati prispeval k prepoznavnosti vse bolj otrokom potrebne fundacije .

Z veliko hvaležnostjo in počaščenostjo smo bili v tem tednu deležni v imenu naših bolnih otrok pozornosti in truda vseh vpletenih v trenutno najbolj gledanem reality šovu pri nas. Celotna ekipa, ki skrbi za Big Brother oddajo nas je kontaktirala pred nekaj tedni in nam sporočila veselo novico, da bodo znotraj hiše predstavili naš projekt namenjen bolnim otrokom pri nas.


Ekipa se je izredno potrudila in že v naprej prispevala donacijo v višini 750 € za vse solzice, ki so jih za oddajo potrebovali. Torej je fundacija donacijo dobila že v naprej!

In ne le to, v tem tednu nam je ekipa Big Brotherja v imenu dveh prisrčnih zajčic stanovalk hiše Big Brother Sandre in Ines ter prijaznih solidarnih donatorjev tako iz Ljubljanskih ulic kot strank najboljšega soseda, predali še celotni znesek zbranih donacij v višini 885 € . Torej so otroci prejeli dvakratno donacijo v skupnem znesku 1.635 € .

Sandra in Ines, ki sta se srečni za nekaj uric kot dobrodelnici lahko podali v mesto prosit dobre ljudi za prispevke za naše bolne junake, za kar sta donatorjem delili solzice Swarovski, ki so tudi najprepoznavnejši simbol projekta in bolnih otrok, sta tudi priznali, da dobrodelnost, pod katero spada tudi umetnost zbiranja sredstev za pomoči potrebne, ni lahko delo.

Najlepša hvala vsem vpletenim, ki ste se trudili za našo ustanovo in male junake, zato, da bi nanje še posebej sedaj v predprazničnih dneh ne pozabili ter zato, da bi projekt, skozi katerega lahko osrečimo lahko tako bolne otroke kot tudi svoje najbližje, prijatelje, sodelavce, poslovne partnerje, še bolj zaživel.

0 comments
Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        069-929-122

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2021 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0