1.5 MIO SIT pomoči smo razdelili med tri družine

Kdor veliko spremlja naše spletne strani se bo verjetno spomnil našega lanskega obiska pri eni izmed naših družin z ministrom za delo, družino in socialne zadeve gospodom mag. Janezom Drobničem.

V letošnjem koncu leta smo imeli zelo veliko dela, za to smo na ta obisk, ki bi ga lahko ponovili pozabili. Vendar minister Drobnič ni pozabil. V nedeljo 18.12.2005 je poklical našo predsednico Olgo J. Bahun ter ji sporočil čudovito novico - poskrbel je donatorja za tri družine v stiski.


Donatorja, g.Janeza Bukovnika, direktorja Športne Loterije d.d. je naša predsednica poklicala v ponedeljek, da bi se dogovorila o formalnostih in sledilo je še eno zelo prijetno presenečenje – g. Bukovnik je za donacijo namenil še dodatnih 500.000 SIT več kot je bilo sprva predvideno!

Tako smo ob koncu tedna trem družinam v hudi stiski podarili vsaki po 500.000 SIT – skupaj 1.5 MIO.

Prijetna predaja donacij je potekala v Miklovi hiši v Ribnici na kateri pa so poleg celotnih družin z vsemi prekrasnimi otroci prisostvovali tudi gospod minister Janez Drobnič s soprogo ( zaradi srečanja z družinami se je celo odpovedal enemu izmed pomembnih dogodkov), gospod Janez Bukovnik, kot direktor Športne Loterije in donator, župana Ribnice ter Loškega Potoka gospoda Alojz Marn in Janez Novak, podpredsednica OO N.Si gospa Anica Benčina in še nekateri krajani Ribnice.


To zares prijetno srečanje nam je pomagala organizirati gospa Simona Lovšin, samo podelitev pa je povezoval in vodila naša čudovita in zvesta dobrotnica gospa Tanja Zajc.

S to prijetno in toplo prireditvijo, skupnim sodelovanjem ter ažurno organizacijo smo vsi skupaj zopet dokazali, da znamo biti dobri prijatelji in, da nam je veliko do blagostanja, sreče in človeka vrednega življenja vseh ter vsakega izmed nas.

Najlepša hvala vsem, ki ste v tem srečanju kakor koli sodelovali...


Ustanova Fundacija
za pomoč otrokom

Ilirska cesta 2,

4270 Jesenice

      fundacija [at] zamalejunake.si

      05-995-9000        070-136-179

IBAN: SI56 0209 2009 0588 516

BIC: LJBASI2X (NLB banka d.d.)

Koda namena: CHAR

1/31

© 2019 USTANOVA FUNDACIJA ZA POMOČ OTROKOM |  Pogoji poslovanja  |   Pravna obvestila

EMBLEM brez pik brez ozadja_edited.png
0