domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

DOBRODELNA AKCIJA ¨Z VITAMINI DO ZNANJA¨

 

Ustanova Fundacija za pomoč otrokom je v skupnem sodelovanju s podjetji Altana Pharma AG , Top trade d.o.o in Kemofarmacijo d.d., za otroke na območju celotne Slovenije podarila 32.200 multivitaminskih sirupov.

V mesecu decembru 2005, v času prehladov in bolj stresnem obdobju za zdravje ter imunski sistem, je potekala vseslovenska dobrodelna akcija »Z VITAMINI DO ZNANJA«.

Ustanova Fundacija za pomoč otrokom je v sodelovanju z zastopstvom podjetja Altana Pharma AG, podjetjem Top trade d.o.o. in podjetjem Kemofarmacija d.d. podarila Zdravstvenim zavodom po vsej Sloveniji ter zasebnim pediatrom 18.000 kosov multivitaminskih sirupov MULTI – SANOSVIT in MULTI – SANOSTOL. Sirupi so se darovali otrokom po strokovni presoji pediatra ali šolskega zdravnika. Multivitaminski sirupi so koristno prehransko dopolnilo pri neuravnoteženi prehrani, še posebej v jesenskih in zimskih mesecih. Predvsem smo si želeli, da sirupe v dar prejmejo otroci, ki jih najbolj potrebujejo a se jih starši zaradi težkih socialnih razmer žal ne morejo privoščiti.

Tri mesece po zaključku prve akcije pa smo v začetku meseca marca 2006 z akcijo nadaljevali in preko Zdravstvenih zavodov ter zasebnih pediatrov otrokom brezplačno razdelili še dodatnih 9.300 kosov MULTIVITAMINSKIH SIRUPOV, v mesecu septembru pa še dodatnih 4.900.

Tako smo med domače otroke razdelili kar 32.200 sirupov MULTI SANOSVIT IN MULTI SANOSTOL!

Ustanova Fundacija za pomoč otrokom se vsem trem sodelujočim podjetjem, ki so nam to donacijo omogočila, res iz vsega srca lepo zahvaljuje za to pozorno, koristno in precej visoko donacijo.

 

 

 

 

 SEZNAM VSEH ZDRAVSTVENIH DOMOV IN PEDIATROV ŠIROM SLOVENIJE, KI SO PREJELI SIRUPE

 

Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami