domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

 

 

Slika
Slika
Slika

STALNE AKCIJE ZBIRANJA IN NUDENJA POMOČI ¨ZA DOMAČE OTROKE¨


Nekateri izmed stalnih projektov potekajo pri nas že vsa leta in so glavno vodilo našega dela, poleg njih pa se lotevamo tudi novih, ki so se skozi leta izkazali kot potrebni, dobrodošli in želeni.V rubriki stalni projekti Vam predstavljamo vse tiste, pri katerih bo tudi Vaša pomoč zelo dobrodošla in kateri brez Vaše pomoči ne bodo mogli biti kakovostno in pravočasno izpeljani.

Ker so otroci naša prihodnost, naši sončki in naše največje bogastvo, ki ni samo po sebi umevno, ampak moramo kot v sklad vanje vlagati veliko in vse več tudi zaradi uničenja, katerega krivec je tehnološki in gospodarski napredek in razvoj za kar smo odgovorni mi in naši predniki (seveda ta napredek ni prinesel le slabe stvari), smo se mi usmerili kot ¨dobre mame¨ za pomoč izključno otrokom pri nas.

Seveda je tudi za nas svet velik, a le, ko gre za naše otroke, ki potrebujejo pomoč zunanjih strokovnjakov, ker pa živimo tukaj in v domovini, ki se ne koplje v zlatu ( vsaj tisti ne, s katerimi mi sodelujemo) se nam zdi smotrna razprava o tem kam gre in kam bi dejansko morala iti v prvi vrsti zbrana donirana sredstva.

Oko nam ne seže daleč, saj vidimo pri nas veliko potrebe po pomoči in vse več večjih stisk. In zato smo tu, tu živimo in prav je, da tudi tu najprej pomagamo.

Vsi tisti, ki ste enakih misli, pa seveda tudi ljudje dejanj, boste v podrubrikah našli predloge, pri katerih nas lahko podprete. S tem boste omogočili izvedbo posameznega projekta, ki ga boste podprli. Realizacija posameznega projekta je namreč odvisna PREDVSEM OD ZBRANIH SREDSTEV ZANJ. Torej o tem kolikšno in katere vrste pomoč lahko nudimo, je v največji meri odvisno od DONATORJEV, tako posameznikov, kot podjetij. Mi pa smo odgovorni za najkakovostnejšo, najefektivnejšo in najažurnejšo realizacijo glede na zbrana sredstva. HVALA!

Tekoči projekti katere redno izvajamo:

  • Pomoč v stiski
  • Pomoč pri zdravljenju
  • Nemoteno šolanje
  • Zdravstvena varnost v šolah
  • Krizni sklad

 

Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami