domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

 

 

Slika
Slika
Slika

SMS DONACIJA ZA POMOČ BOLNIM OTROKOM


SMS Donacija za pomoč bolnim otrokom je storitev, preko katere lahko TELEKOM-ovi GSM/UMTS,  SIMOBIL-ovi - Vodafone, DEBITEL-ovi, TUŠMOBIL-ovi, IZIMOBIL-ovi uporabniki s poslanim SMS-om z ključno besedo POMOC donirate sredsteva naši "Fundaciji za pomoč otrokom", za izvajanje programov in drugih aktivnosti s katerimi Fundacija pomaga in omogoča kakovostnejše življenje kronično, hujše in kakorkoli dolgotrajno bolnim otrokom, otrokom z več neraziskanimi diagnozami, otrokom, ki trpijo zaradi okvare kot posledico nesreče ali poškodbe ter njihovim družinam na območju Republike Slovenije.

Telekom GSM uporabniki (naročniki GSM/UMTS in Mobiuporabniki) lahko od 01.11.2004 dalje preko storitve SMS Donacija za pomoč bolnim otrokom prispevate prostovoljne prispevke za bolne in revne domače otroke. S poslanim SMS sporočilom vsak uporabnik prispeva 1 EUR.

Simobil - Vodafone uporabniki lahko od novebra 2007 dalje preko storitve SMS Donacija za pomoč bolnim otrokom prispevate prostovoljne prispevke za bolne in revne domače otroke. S poslanim SMS sporočilom vsak uporabnik prispeva 1 EUR.

 

IZI mobilovi uporabniki lahko od oktobra 2013 dalje preko storitve SMS Donacija za pomoč bolnim otrokom prispevate prostovoljne prispevke za bolne in revne domače otroke. S poslanim SMS sporočilom vsak uporabnik prispeva 1 EUR.

 

Debitelovi uporabniki lahko od decembra 2013 dalje preko storitve SMS Donacija za pomoč bolnim otrokom prispevate prostovoljne prispevke za bolne in revne domače otroke. S poslanim SMS sporočilom vsak uporabnik prispeva 1 EUR.

 

TUŠ mobilovi uporabniki lahko od decembra 2013 dalje preko storitve SMS Donacija za pomoč bolnim otrokom prispevate prostovoljne prispevke za bolne in revne domače otroke. S poslanim SMS sporočilom vsak uporabnik prispeva 1 EUR.

POSTOPEK SODELOVANJA


Na številko 1919 pošljite SMS s ključno besedo POMOC. S tem prispevate prostovoljna sredstva za bolne in revne domače otroke. Kot obvestilo o uspešno izvedeni donaciji prejmete zahvalno sporočilo: "Resnično bogastvo človeka je dobro, ki ga stori drugemu. Srčna hvala za vašo pomoč domačim bolnim in revnim otrokom. Prispevali ste 1 EUR."

Delovanje storitve SMS Donacija za pomoč bolnim otrokom omogoča Fundacija v sodelovanju z družbami Telekom d.d.,  Simobil d.d., Debitel d.d., Tušmobil d.o.o. in Izimobil d.o.o. .

Družbe so storitev SMS Donacija pripravili brezplačno, odpovedali pa se bodo tudi vsem prihodkom iz naslova storitve SMS Donacija za pomoč bolnim otrokom s ključno besedo POMOC. Uporabnikom se bo poslano sporočilo SMS zaračunalo po veljavnem ceniku družb. Družbe pa bodo prihodke od teh poslanih SMS sporočil (po odbitju DDV) v celoti in v lastnem imenu donirali Ustanovi - Fundaciji za pomoč otrokom. 

Telekom d.d.  |  Pravila in navodila za sodelovanje.pdf

SI.mobil - Vodafone |  Pravila in navodila za sodelovanje.pdf
Debitel |  Pravila in navodila za sodelovanje.pdf

Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami