domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

 

 

Slika
Slika
Slika

ZAGOTAVLJANJE MATERIALNE POMOČI DOMAČIM OTROKOM IN NJIHOVIM DRUŽINAM V STISKI

 

Ustanova Fundacija za pomoč otrokom preko svoje mreže prostovoljcev, pridruženih članov, podpornikov in osnovnošolskih delavk ter delavcev stalno izvaja program ¨pomoč v stiski¨ namenjen socialno ogroženim otrokom ter njihovim družinam v stiski širom Slovenije.

V skladu z namensko zbranimi sredstvi kupimo darilne bone (različnih domačih trgovcev) za prehrambene izdelke, oblačila, obutev, različno opremo in pripomočke,…, ter le to razdelimo med pomoči potrebne otroke in njihove družine. Če se le da, se orientiramo po individualnih potrebah posameznika ali željah donatorja.

Obenem za vso to pomoč po najboljših možnostih sodelujemo s podjetji tudi na način, da občasno pridobimo njihove proizvode ter jih v sodelovanju z njimi razdelimo enakomerno po vsej domovini. Preko podjetij v akcije vključujemo tudi potrošnike. Vendar so te akcije v projektih zelo zahtevne in le občasne ter ne zagotavljajo rednih prihodkov v ta namen. Vsakega prispevka bomo zelo veseli!

Vaše prostovoljne prispevke lahko nakažete na Ustanova fundacija za pomoč otrokom, Ilirska c.1, 4270 Jesenice, TRR odprt pri NLB, številka 0209 2009 0588 516 , sklic 1001, namen POMOC V STISKI.
Svoje prispevke pa lahko donirate tudi preko spodnjih spletnih bank. Pri izpolnjevanju plačilnega naloga pa uporabite naše zgoraj navedene podatke.
 

 

Abanka - Abanet, Bank Austria Creditanstalt - Online b@nka, Banka Koper - i-net Banka, Deželna banka Slovenije - DBS NET, Gorenjska banka – Link, Hypo Banka – HYPOnet, NKBM, Poštna banka Slovenije, Probanka, Raiffeisen Krekova banka , Skupina NLB - Klik NLB, SKB - SKB net

Donirate pa nam lahko tudi preko našega spleta s kreditnimi, plačilnimi karticami (Activa, Mastercard, Maestro Visa, Visa Electron, Diners Club, ABanet) in Moneto .

 

Lahko pa izpolnete spodnji obrazec in poslali Vam bomo položnico:

 

Ime
Priimek
Naslov
Pošta
Naziv projekta
Znesek
 EUR
Dodaten tekst
Izračunajte 11+3=
Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami