domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

 

 

Slika
Slika
Slika

POMOČ PRI ZDRAVLJENJU BOLNIM DOMAČIM OTROKOM IZ SOCIALNO ŠIBKEJŠIH DRUŽIN

 

Ustanova Fundacija za pomoč otrokom preko svoje mreže strokovnih sodelavcev izvaja program ¨pomoč pri zdravljenju¨ namenjen domačim otrokom iz socialno ogroženih družin.

V skladu z namensko zbranimi sredstvi prosilcem tovrstne pomoči – otrokom - čim hitreje, na najboljši mogoči medicinski opremi in s priznanimi strokovnjaki, poizkušamo po najboljših močeh pomagati diagnosticirati bolezen, odkriti in eliminirati vzrok za nastanek obolenja, zagotoviti najboljši mogoč način zdravljenja obolenja in tako zagotoviti ponovno izboljšanje zdravstvenega stanja otroka.

Obenem s tem projektom zbiramo tudi sredstva za kritje nakupov nujnih prehranskih dodatkov, brez katerih otrokovega zdravstvenega stanja ne bi mogli kakovostno izboljšati. Sem spadajo tudi vitamini, minerali, kakovostna prehrana, dietna prehrana, pomoč pri nakupu naravnih zdravil, homeopatije… Obenem iz tega sklada črpamo sredstva za dodatne terapije, ki otrokom lahko vidno pomagajo pri okrevanju ( akupunktura, specialne veje fizioterapije, kiropraktika…). Seveda vse to po namigu in usmeritvi strokovnjakov.

Potreba po tem se pokaže v času okrevanja otroka po bolezni ali že med samo boleznijo po postavitvi diagnoze. V okviru tega projekta zbiramo sredstva tudi za finančno pomoč staršem v času, ko je otrok na zdravljenju ( tako za prevoze, bivanje ob bolnišnici, pa tudi zato, ker mnogokrat vsaj eden žal izgubi delo).

Ker nesreča nikoli ne počiva in ker je na žalost vse več bolnih otrok, pri katerih je simptomatika tudi nejasna in zahteva globje raziskave, za le te pa je pri nas čakalna doba predolga, časa za pravočasno diagnosticiranje pa primanjkuje, sodelujemo s strokovnjaki tudi v tujini. Le ti nam mnogokrat svojega dela ne zaračunavajo, zaračunajo pa žal svoje stroške, ki pri preiskavah nastanejo ( aparature, laboratorij…), potrebujemo konstanten pritok sredstev, saj ni časa za namensko zbiranje, ko gre za otroka. Preden preteče čas za organizacijo projekta in sam potek je za bolnega otroka lahko že pozna pomoč, torej je vse zaman. Zato je na tem sklicu najnujnejše redno zagotavljanje pritoka sredstev.

 
Vaše prostovoljne prispevke lahko nakažete na Ustanova fundacija za pomoč otrokom, Ilirska c.1, 4270 Jesenice, TRR odprt pri NLB, številka 0209 2009 0588 516 , sklic 1002, namen ZDRAVLJENJE OTROK.
Svoje prispevke pa lahko donirate tudi preko spodnjih spletnih bank. Pri izpolnjevanju plačilnega naloga pa uporabite naše zgoraj navedene podatke.
 

 

Abanka - Abanet, Bank Austria Creditanstalt - Online b@nka, Banka Koper - i-net Banka, Deželna banka Slovenije - DBS NET, Gorenjska banka – Link, Hypo Banka – HYPOnet, NKBM, Poštna banka Slovenije, Probanka, Raiffeisen Krekova banka , Skupina NLB - Klik NLB, SKB - SKB net

Donirate pa nam lahko tudi preko našega spleta s kreditnimi, plačilnimi karticami (Activa, Mastercard, Maestro Visa, Visa Electron, Diners Club, ABanet) in Moneto .

 

Lahko pa izpolnete spodnji obrazec in poslali Vam bomo položnico:

 

Ime
Priimek
Naslov
Pošta
Naziv projekta
Znesek
 EUR
Dodaten tekst
Izračunajte 11+3=
Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami