domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

 

 

POMEMBNO!

Če donirate s kartico morate obvezno spodaj potrditi uporabo ¨piškotkov¨, saj vas v nasprotnem primeru sistem ne bo mogel preusmeriti na spletno stran Banke Koper, ki nam omogoča uporabo kartic.

 

 

 

 

 

 

 

Prostovoljni prispevek 20 EUR

Prostovoljni prispevek 20 EUR
ZA DONACIJO:
19,00 EUR
V košaro
Prispevajte 20 EUR za pomoč bolnim domačim otrokom.

Ko otrok zboli

Bila sta najsrečnejši par. Niti v sanjah si nista mislila, da bi lahko kaj hujšega ogrozilo srečo, ki sta jo bila deležna ob življenju z njunim otrokom. A včasih se zgodi neverjetno - KO TI OTROK HUDO ZBOLI…

Družina se znajde na dolgi in naporni poti do prave diagnoze in zdravljenja. Mama in oče kmalu spoznata, da sta nemočna, saj je zdravje njunega sončka odvisno vse bolj tudi od njunega finančnega stanja in iznajdljivosti.
Kmalu lahko zaradi neprizanošenosti delodajalca eden izmed staršev izgubi službo. Starša za pomoč svojemu otroku in sebi, vsak trenutek potrebujeta več sredstev, imata pa jih vse manj.

Sčasoma izgubita voljo, moč, upanje in denar. Kako trpiš v objemu nemoči, ko vidiš trpeti najljubše bitje pod soncem, se ne da povedati! Če imaš dovolj denarja, lahko otrok hitreje preko samoplačniških kakovostnejših, a zato dražjih preiskav in učinkovitejše postavitve diagnoze pride do prave terapije in najboljših zdravil. A mnogim otrokom ne uspe, saj starši mnogokrat nimajo dovolj denarja, da bi jim »plačali« njihovo zdravje. Kako trpljenje trepeče v očeh takega otroka. V taki nemoči, ko lahko le opazuje trpljenje svojega otroka se nemalokrat zgodi, da zboli še eden izmed staršev.

Sledijo meseci ali leta trpljenja…

In nekje vmes se starša obrneta na nas, saj smo ustanovljeni zato, da pomagamo.

Ko nas prosita pomoči je najtežje, če nimamo dovolj sredstev, da bi njunemu sončku in njima lahko učinkovito pomagali. Le prijazna beseda, objem in moralna opora, otroku in staršema žal ne zadostujejo.

Kot ena redkih ustanov pri nas, delujemo neodvisno od sredstev proračuna RS, javnih razpisov, sredstev občin,… Obenem smo tudi ustanova, ki pomaga staršema otroka ne glede na vrsto njegove bolezni, zato zelo potrebujemo pomoč slehernega izmed Vas…

Prosimo Vas, prisluhnite trpečim otrokom in njihovim staršem, ki potrebujejo našo skupno pomoč. Neizmerno nam bodo hvaležni!

Polni smo vere v Vas, z dovolj energije in življenja, da posredujemo in prenesemo bolečino ob pogledu na trpljenje z vedenjem, da smo skupaj naredili korak, da smo dali ¨roko ¨vsakemu bližnjemu otroku, katerega starši se bodo z veliko mero upanja v svoji nesreči obrnili na nas kot rešilno bilko. Z roko pomoči bomo otrokom prenesli tudi dejanje dobrote, da bodo lahko sami pomagali, ko odrastejo.

HVALA!

Sorodni izdelki
FILIGREE_S._ROZICA_SWAROVSKI_Z_VERIZICO_V_EMBALAZI
SWAROVSKI ELEMENTS kristal je čudovit okras z veliko sijaja, popoln dodatek za posebne priložnosti ali za vsak dan.
ZA DONACIJO:
10,00 €
podrobno
SWAROVSKI_20mm_PLANET_NA_VERIZICI_V_DAR._EMBALAZI
SWAROVSKI ELEMENTS kristal je čudovit okras z veliko sijaja, popoln dodatek za posebne priložnosti ali za vsak dan.
ZA DONACIJO:
14,00 €
podrobno
POSREBRENA_VERIZICA_IN_SREBRN_CAJNIK_SWAROVSKI
SWAROVSKI nakit je čudovit okras z veliko sijaja, popoln dodatek za posebne priložnosti ali za vsak dan.
ZA DONACIJO:
16,00 €
podrobno
Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami