domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

 

 

Slika
Slika
Slika

ZAGOTAVLJANJE ZDRAVSTVENE VARNOSTI OTROKOM V OSNOVNIH ŠOLAH

 

Ustanova Fundacija za pomoč otrokom je odprla krizni sklad, ki je namenjen celostni pomoči našim domačim otrokom ter njihovim družinam v stiski.

V tem skladu so namensko zbrana sredstva namenjena podpori vsem našim projektom po naši izbiri. Kadar prispevate sredstva v ta sklad nam dovoljujejte, da jih prerazporedimo v projekt v katerem so trenutno najpotrebnejša. V primeru, da ni potrebe po njih v nobenem izmed predstavljenih projektov so ta sredstva lahko namenjena zagonu novega projekta oz. so sredstva na zalogi za pomoč ob naravnih katastrofah, ki lahko doletijo eno ( požar) ali več domačih družin z otroci.

Potreba po takšnem skladu se je še posebej izkazala zaradi naših izkušenj v preteklosti kot izredno pomembna, saj smo že pomagali posameznim družinam, ki jim je požar vzel veliko ali vse. Iz tega sklada so sredstva namenjena tudi pomoči osirotelim otrokom, ki so tragično izgubili enega ali oba starša.

 

Vaše prostovoljne prispevke lahko nakažete na Ustanova fundacija za pomoč otrokom, Ilirska c.1, 4270 Jesenice, TRR odprt pri NLB, številka 0209 2009 0588 516 , sklic 1111, namen SLAD ZA OTROKE

Svoje prispevke pa lahko donirate tudi preko spodnjih spletnih bank. Pri izpolnjevanju plačilnega naloga pa uporabite naše zgoraj navedene podatke.

 

 

Abanka - Abanet, Bank Austria Creditanstalt - Online b@nka, Banka Koper - i-net Banka, Deželna banka Slovenije - DBS NET, Gorenjska banka – Link, Hypo Banka – HYPOnet, NKBM, Poštna banka Slovenije, Probanka, Raiffeisen Krekova banka , Skupina NLB - Klik NLB, SKB - SKB net

Donirate pa nam lahko tudi preko našega spleta s kreditnimi, plačilnimi karticami (Activa, Mastercard, Maestro Visa, Visa Electron, Diners Club, ABanet) in Moneto .

 

Lahko pa izpolnete spodnji obrazec in poslali Vam bomo položnico:

 

Ime
Priimek
Naslov
Pošta
Naziv projekta
Znesek
 EUR
Dodaten tekst
Izračunajte 11+3=
Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami