domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

DOBRODELNA AKCIJA - "DREVO DOBRIH ŽELJA"


V avgustu 2004 smo z podjetjem Merkur d.d. pričeli dobrodelno akcijo pod imenom "DREVO DOBRIH ŽELJA", s katero smo po Merkurjevih centrih širom Slovenije zbirali sredstva za otroke obolele za rakom in drugimi težjimi obolenji.

Prva sredstva, katera nam je prispeval glavni donator akcije Merkur d.d., smo namenili za nakup dveh izredno kakovostnih dvokanalnih infuzijskih črpalk, kateri smo poklonili otrokom obolelim za rakom.

Po nekaterih večjih Merkurjevih centrih po Sloveniji so bili v ta namen na vidnem mestu urejeni kotički z "Drevesom dobrih želja", poleg njega so bili nameščeni zbiralniki za zbiranje sredstev, na zbiralnikih pa je bila knjiga dobrih želja, v katero so se lahko vpisali vsi, ki so prispevali kakršna koli sredstva v zbiralnik postavljen v ta namen.

Žal je bilo zbranih sredstev premalo, da bi jih lahko namenili za zdravljenje ali nakup opreme in pomagal tistih otrok, ki so pomoči nujno potrebni, a jim zdravstvene ustanove v okviru svojih sredstev te pomoči ne morejo nuditi. Zbrana sredstva smo tako podarili enemu otroku.

 

 

Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami